İLYAS ŞEKER BAKAN OLUYOR

Siyaset 07.07.2020 - 18:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLYAS ŞEKER BAKAN OLUYOR

KH/CENGİZYUCAK 24,25,26,27.Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Koisyonu .Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İltas Şeker'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesi bekleniyor.. Kendisi aynı zamanda Harita Yüksek Mühendisi olan ve TBMM'de uzun yıllar Çevre ve Şehircilik komisyonunda görevler alan İlyas Şeker'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümzdeki hafta yapılması beklenen kabine değişkliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesine kesin gözü ile bakılıyor.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu karar ile Nihat Ergün ve Fikri Işık'ın ardından Kocaeli'ye yeniden Bakanlık vererek hem Kocaeliye verdiği önemi göstermek istediği hem de konusunda uzman olan İlyas Şeker'in Çevre ve Şehircilik tecrübelerini devlet hizmetine aktarmasına fırsat tanımak istediği dile getiriliyor.. 

KH/CENGİZYUCAK 24,25,26,27.Dönem Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Koisyonu .Üyesi, AkParti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İltas Şeker'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilmesi bekleniyor..

Kendisi aynı zamanda Harita Yüksek Mühendisi olan ve TBMM'de uzun yıllar Çevre ve Şehircilik komisyonunda görevler alan İlyas Şeker'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümzdeki hafta yapılması beklenen kabine değişkliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesine kesin gözü ile bakılıyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu karar ile Nihat Ergün ve Fikri Işık'ın ardından Kocaeli'ye yeniden Bakanlık vererek hem Kocaeliye verdiği önemi göstermek istediği hem de konusunda uzman olan İlyas Şeker'in Çevre ve Şehircilik tecrübelerini devlet hizmetine aktarmasına fırsat tanımak istediği dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.