KOCAELİ SİYASET KULİSLERİ BUNU KONUŞUYOR

Siyaset 07.07.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ SİYASET KULİSLERİ BUNU KONUŞUYOR

KH/CENGİZYUCAK 2004 yerel seçimlerinde DP adayı olarak seçim kazanarak Karamürsel belediye başkanı olan İsmail Yıldırım, 2009 seçimlerini de yine DP'den kazanınca, 2010 yılında AK Parti'nin Kocaeli İl merkezinde düzenlediği miting töreninde dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet takmasıyla Ak Parti'ye katıldı. Ak Partili Başkan İsmail Yıldırım’ın, Belediye başkanlığının 165. yılında ve Karamürsel’in 4 Temmuz kurtuluş gününde Karamürsel Gazozunu içeçek menümüze soktuğunu ve yakında tüm Türkiye'ye bu gazozu içireceğini açıkladı.. 4 Temmuz Karamürsel'in Kurtuluş Günü sebebiyle özel bir lansman düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, katılımcılara Karamürsel Gazozu'nu tanıttı. Koronavirüs nedeniyle açık havada düzenlenen lansmana Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başta olmak üzere AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Emine Zeybek, belediye yetkilileri ile çok sayıda yerel basın mensubu katıldı.   KOCAELİ SİYASET KULİSLERİ BUNU KONUŞUYOR Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gazoz tanıtım toplantısında sahneye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek, İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile diğer partili ve belediye yetkilileri ile çıkmasına rağmen Ak Parti Kocaeli'nin tanınmış Karamürselli siyasetçisi Serpil Yılmaz'ın yer almaması bir takım söylentileri de beraberinde getirdi.. Kulislerde konuşulan söylenti şu; Serpil Yılmaz hem Karamürsel hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi. Üstelik Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanlığından daha yeni ayrılarak Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kollarında Teşkilat Komisyonu üyesi olarak görev aldı. Normalde kendi seçim ve ikametgah ilçesi Karamürsel'de o gün o sahnede yerini alması gerekirdi. Mevcut milletvekili Av. Emine Macit Zeybek, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanlığı görevinden sonra Kocaeli milletvekili seçilmişti. Ve olası bir erken veya 2023 genel seçimlerinde Serpil Yılmaz'ın Kocaeli milletvekili asay adaylığına kesin gözler bakılıyor.  İsmail Yıldırım'ın belediye başkanlığında 16 yılı doldu ve o da artık bir daha belediye başkanı seçilmeyeceğinin bilinciyle Kocaeli Milletvekili adayı olmayı planlıyor.. Karamürsel'den iki kişi birden Ak Parti milletvekili adayı olamayacağıan göre ikisi de şimdiden birbirinin önünü kesmenin hesapları içinde.. . 

KH/CENGİZYUCAK 2004 yerel seçimlerinde DP adayı olarak seçim kazanarak Karamürsel belediye başkanı olan İsmail Yıldırım, 2009 seçimlerini de yine DP'den kazanınca, 2010 yılında AK Parti'nin Kocaeli İl merkezinde düzenlediği miting töreninde dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet takmasıyla Ak Parti'ye katıldı.

Ak Partili Başkan İsmail Yıldırım’ın, Belediye başkanlığının 165. yılında ve Karamürsel’in 4 Temmuz kurtuluş gününde Karamürsel Gazozunu içeçek menümüze soktuğunu ve yakında tüm Türkiye'ye bu gazozu içireceğini açıkladı..

4 Temmuz Karamürsel'in Kurtuluş Günü sebebiyle özel bir lansman düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, katılımcılara Karamürsel Gazozu'nu tanıttı. Koronavirüs nedeniyle açık havada düzenlenen lansmana Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başta olmak üzere AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Emine Zeybek, belediye yetkilileri ile çok sayıda yerel basın mensubu katıldı.
 

KOCAELİ SİYASET KULİSLERİ BUNU KONUŞUYOR
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gazoz tanıtım toplantısında sahneye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek, İlyas Şeker ve Cemil Yaman ile diğer partili ve belediye yetkilileri ile çıkmasına rağmen Ak Parti Kocaeli'nin tanınmış Karamürselli siyasetçisi Serpil Yılmaz'ın yer almaması bir takım söylentileri de beraberinde getirdi..

Kulislerde konuşulan söylenti şu;
Serpil Yılmaz hem Karamürsel hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi. Üstelik Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanlığından daha yeni ayrılarak Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kollarında Teşkilat Komisyonu üyesi olarak görev aldı. Normalde kendi seçim ve ikametgah ilçesi Karamürsel'de o gün o sahnede yerini alması gerekirdi.

Mevcut milletvekili Av. Emine Macit Zeybek, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları başkanlığı görevinden sonra Kocaeli milletvekili seçilmişti. Ve olası bir erken veya 2023 genel seçimlerinde Serpil Yılmaz'ın Kocaeli milletvekili asay adaylığına kesin gözler bakılıyor.  İsmail Yıldırım'ın belediye başkanlığında 16 yılı doldu ve o da artık bir daha belediye başkanı seçilmeyeceğinin bilinciyle Kocaeli Milletvekili adayı olmayı planlıyor..

Karamürsel'den iki kişi birden Ak Parti milletvekili adayı olamayacağıan göre ikisi de şimdiden birbirinin önünü kesmenin hesapları içinde.. . 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.