İBRAHİM PEHLİVAN'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 21.12.2020 - 13:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İBRAHİM PEHLİVAN'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü ve Gebze Belediyesi seki Başkanı İbrahim Pehlivan'ın kayınpederi Ahmet Yılmaz vefat etti.. Ahmet Yılmaz'ın cenazesi Darıca'da kılınan cenaze namazının ardından Nene Hatun aile mezarlığına defnedildi. Pandemi tedbirleri kapsamında cenaze namazında kalabalık cemaate yer verilmediğinden dolayı İbrahim Pehlivan'ı bu acı gününde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yalnız bırakmadı.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü ve Gebze Belediyesi seki Başkanı İbrahim Pehlivan'ın kayınpederi Ahmet Yılmaz vefat etti..

Ahmet Yılmaz'ın cenazesi Darıca'da kılınan cenaze namazının ardından Nene Hatun aile mezarlığına defnedildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında cenaze namazında kalabalık cemaate yer verilmediğinden dolayı İbrahim Pehlivan'ı bu acı gününde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yalnız bırakmadı..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.