GEBZESPOR BAŞKANI ÖZTÜRK O STK'LARA SİTEM ETTİ

Spor 18.06.2026 - 14:56, Güncelleme: 18.06.2026 - 14:56
 

GEBZESPOR BAŞKANI ÖZTÜRK O STK'LARA SİTEM ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor Kulp Başkanı Yusuf Öztürk Gebzespor'a destek için bugün düzenledikleri ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’ programına davet ettikleri kurum ve kuruluşların büyük bir bölümünün katılım sağlamamasına sitem etti.. Başkan Öztürk tarafından yapılan tepki açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Bugün düzenlediğimiz ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’ programımıza davet ettiğimiz kurum ve kuruluşların büyük bir bölümünün katılım sağlamamış olması, bahse konu kuruluşların Gebzespor’a bakış açılarını açıkça ortaya koymuştur. Gebze’de kazanan, bu şehrin ekmeğini yiyen kurum ve kuruluşlar, Gebzespor’a karşı üç maymunu oynamaya devam etmektedirler. Maçlarımızda en önde saf tutup poz vermeye kalkanlar şunu bilmelidir ki; Gebzespor, bu şehrin ortak markası ve en önemli değerlerinden biridir. Böylesine önemli bir süreçte, kulübümüzün yanında olunmaması ve manevi desteğin dahi esirgenmesi kamuoyunun takdirine bırakılacak bir durumdur. Bizler, hiçbir zaman mazeret üretmeden Gebzespor için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kulüp, sadece yönetim kurulu üyelerinin değil; şehrin tüm dinamiklerinin sahip çıkması gereken ortak bir değerdir. Katılımlarıyla programımızı şereflendiren, maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olduklarını belirten; Gebze Ticaret Platformu ve Genç MÜSİAD Gebze’ye teşekkür ediyoruz. Sessiz kalmayı tercih edenlerin ise bu süreçteki duruşlarının Gebzeliler tarafından unutulmayacağına inanıyoruz. Gebzespor için çalışan, emek veren ve yanında duran herkesle birlikte yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz."
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor Kulp Başkanı Yusuf Öztürk Gebzespor'a destek için bugün düzenledikleri ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’ programına davet ettikleri kurum ve kuruluşların büyük bir bölümünün katılım sağlamamasına sitem etti..

Başkan Öztürk tarafından yapılan tepki açıklamasında şu ifadelere yer verildi;
"Bugün düzenlediğimiz ‘Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’ programımıza davet ettiğimiz kurum ve kuruluşların büyük bir bölümünün katılım sağlamamış olması, bahse konu kuruluşların Gebzespor’a bakış açılarını açıkça ortaya koymuştur.

Gebze’de kazanan, bu şehrin ekmeğini yiyen kurum ve kuruluşlar, Gebzespor’a karşı üç maymunu oynamaya devam etmektedirler. Maçlarımızda en önde saf tutup poz vermeye kalkanlar şunu bilmelidir ki;
Gebzespor, bu şehrin ortak markası ve en önemli değerlerinden biridir. Böylesine önemli bir süreçte, kulübümüzün yanında olunmaması ve manevi desteğin dahi esirgenmesi kamuoyunun takdirine bırakılacak bir durumdur. Bizler, hiçbir zaman mazeret üretmeden Gebzespor için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kulüp, sadece yönetim kurulu üyelerinin değil; şehrin tüm dinamiklerinin sahip çıkması gereken ortak bir değerdir.
Katılımlarıyla programımızı şereflendiren, maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olduklarını belirten; Gebze Ticaret Platformu ve Genç MÜSİAD Gebze’ye teşekkür ediyoruz. Sessiz kalmayı tercih edenlerin ise bu süreçteki duruşlarının Gebzeliler tarafından unutulmayacağına inanıyoruz. Gebzespor için çalışan, emek veren ve yanında duran herkesle birlikte yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.