GEBZELİ AK PARTİLİLERİN DİKKATİNE!

Siyaset 12.10.2020 - 10:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ AK PARTİLİLERİN DİKKATİNE!

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK12 Ekim Gebze'nin 98. kurtuluş günü dolayısı ile komşu ilçe Darıca'nın Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir mesaj yayınladı.. Başkan Bıyık mesajında "Gebze'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun. Bu vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi şükran ve minnetle yad ederim." ifadelerine yer verdi.. Yukardaki mesajı okuyunca 40 yıllık bir Gerbzeli olarak komşu ilçe Darıca'nın belediye başkanı Muzaffer Bıyık'ın yaptığı bu jest hoşuma gitti. Sonra Gebze ile Darıca arasındaki bağ ve konuma daldım, derken birden son 20 yılın 4 yerel seçiminin ikisinde Gebze Belediyesi yönetiminin Darıcalı siyasetçilere verildiği geldi aklıma.. 2004 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı merhum Ahmet Penbegüllü'de aday adayı iken Ak Parti, Darıca'nın belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ı Gebze Belediye Başkan adayı gösterdi ve Gebze'yi 5 yıl Darıcalı Pehlivan yönetti.. 2014 yerel seçimlerinde Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak Gebze'ye niyetlendiyse de Adnan Köşker engelini kimse aşamadı.. 2019 yerel seçiminde eski milletvekili Eyüp Ayar ve eski ilçe başkanı ve eski milletvekili Av. Cemalettin Kaflı başta olmak üzere Ak Parti Gebze'den yetişen çok sayıda Gebzeli aday adayı olmasına rağmen Refah Partisi eski Darıca Belde başkanı ve yine Darıca  ikametgahlı Zinnur Büyükgöz Gebze'ye Belediye Başkan adayı gösterildi.  Kazandı ve bir buçuk yıldır Gebze'yi idare ediyor.. Evet Ak Parti Gebzeliler Gebze eski ilçe başkanları Mehmet Ali Okur ve Cemalettin Kaflı milletvekili iken tekrar aday gösterilmiyor ve yerlerine iki dönemdir Dilovası siyasetçilerinden eski belediye başakanı Cemil Yaman aday gösterilip milletvekili seçiliyor.. Ak Parti Gebze'den yetişen çok sayıda yüksek okul mezunu ve bu işi yapabilecek belediye başkan adayı varken son 4 yerel seçimin ikisinde Darıcalı siyasetçiler, Gebze Belediye Başkan adayı gösteriliyor.. Burada bir gariplik var ama siz sakın Dilovalı ve Darıcalı siyasetçilere kızmayın. Onlar siyasetlerinin gereğini yapmışlar ve hedeflerini elde etmişler.. Ak Parti Gebzeli siyasetçiler olarak sizler önce bir kendinizi sorgulayın bakalım "biz nerede yanlış yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" diye.. Siyasette aslolan kazanmak ama siz Ak Parti Gebzeliler olarak hep "kaybedenler kulübü" üyesi olarak konumunuzu korumaya devam ediyorsunuz.. 

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK12 Ekim Gebze'nin 98. kurtuluş günü dolayısı ile komşu ilçe Darıca'nın Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir mesaj yayınladı..

Başkan Bıyık mesajında "Gebze'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun. Bu vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi şükran ve minnetle yad ederim." ifadelerine yer verdi..

Yukardaki mesajı okuyunca 40 yıllık bir Gerbzeli olarak komşu ilçe Darıca'nın belediye başkanı Muzaffer Bıyık'ın yaptığı bu jest hoşuma gitti. Sonra Gebze ile Darıca arasındaki bağ ve konuma daldım, derken birden son 20 yılın 4 yerel seçiminin ikisinde Gebze Belediyesi yönetiminin Darıcalı siyasetçilere verildiği geldi aklıma..

2004 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanı merhum Ahmet Penbegüllü'de aday adayı iken Ak Parti, Darıca'nın belediye başkanı İbrahim Pehlivan'ı Gebze Belediye Başkan adayı gösterdi ve Gebze'yi 5 yıl Darıcalı Pehlivan yönetti..

2014 yerel seçimlerinde Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak Gebze'ye niyetlendiyse de Adnan Köşker engelini kimse aşamadı..

2019 yerel seçiminde eski milletvekili Eyüp Ayar ve eski ilçe başkanı ve eski milletvekili Av. Cemalettin Kaflı başta olmak üzere Ak Parti Gebze'den yetişen çok sayıda Gebzeli aday adayı olmasına rağmen Refah Partisi eski Darıca Belde başkanı ve yine Darıca  ikametgahlı Zinnur Büyükgöz Gebze'ye Belediye Başkan adayı gösterildi.  Kazandı ve bir buçuk yıldır Gebze'yi idare ediyor..

Evet Ak Parti Gebzeliler
Gebze eski ilçe başkanları Mehmet Ali Okur ve Cemalettin Kaflı milletvekili iken tekrar aday gösterilmiyor ve yerlerine iki dönemdir Dilovası siyasetçilerinden eski belediye başakanı Cemil Yaman aday gösterilip milletvekili seçiliyor..

Ak Parti Gebze'den yetişen çok sayıda yüksek okul mezunu ve bu işi yapabilecek belediye başkan adayı varken son 4 yerel seçimin ikisinde Darıcalı siyasetçiler, Gebze Belediye Başkan adayı gösteriliyor..

Burada bir gariplik var ama siz sakın Dilovalı ve Darıcalı siyasetçilere kızmayın. Onlar siyasetlerinin gereğini yapmışlar ve hedeflerini elde etmişler..

Ak Parti Gebzeli siyasetçiler olarak sizler önce bir kendinizi sorgulayın bakalım "biz nerede yanlış yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" diye..

Siyasette aslolan kazanmak ama siz Ak Parti Gebzeliler olarak hep "kaybedenler kulübü" üyesi olarak konumunuzu korumaya devam ediyorsunuz.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.