GEBZE'DE DÜNDEN BUGÜNE MEDYA VE SİYASET

29.09.2020 - 16:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE DÜNDEN BUGÜNE MEDYA VE SİYASET

KOCAELİ HABERİ Dönemin Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili Mehmet Ali Okur'un 2013 yılında Gebze Eskihisarda bölge basını ile buluşmasının bitiminde gazeteciler ile siyasetçilerin toplantı sonrasında bahçede çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesi Gebze Bölgesinde siyaset yapanlar ile gazetecilik yapanlar açısından bir istikrar olduğunu sergilemiş oldu.. Gazeteci Yüksel Ercan bu o fotoğrafı sosyal medyadan aşağıdaki sözlerle paylaşırken çok sayıda beğeni ve yorum aldı; Mehmet Ali Okur-Dönemin AK parti milletvekili şimdi MARTEK Yön.kurulu Başkanı Cemil Yaman-Dönemin Dilovası belediye başkanı.Şimdi AK Parti milletvekili Ziyaettin Akbaş-Dönemin Çayırova belediye başkanı-Şimdi dinleniyor. Olcay Karabağ-Gazeteciliğe devam Cengiz Yucak-Gazeteciliğe devam Abbas Sır-Gazeteciğe devam Yüksel Ercan-Gazeteciliğe devam Hanımefendiyi tanımıyorum Herkes bir müddet değişmiş. Zaman olanca hızı ile ilerliyor. Allah canlarına sağlık versin.. 

KOCAELİ HABERİ Dönemin Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili Mehmet Ali Okur'un 2013 yılında Gebze Eskihisarda bölge basını ile buluşmasının bitiminde gazeteciler ile siyasetçilerin toplantı sonrasında bahçede çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesi Gebze Bölgesinde siyaset yapanlar ile gazetecilik yapanlar açısından bir istikrar olduğunu sergilemiş oldu..

Gazeteci Yüksel Ercan bu o fotoğrafı sosyal medyadan aşağıdaki sözlerle paylaşırken çok sayıda beğeni ve yorum aldı;

Mehmet Ali Okur-Dönemin AK parti milletvekili şimdi MARTEK Yön.kurulu Başkanı
Cemil Yaman-Dönemin Dilovası belediye başkanı.Şimdi AK Parti milletvekili
Ziyaettin Akbaş-Dönemin Çayırova belediye başkanı-Şimdi dinleniyor.
Olcay Karabağ-Gazeteciliğe devam
Cengiz Yucak-Gazeteciliğe devam
Abbas Sır-Gazeteciğe devam
Yüksel Ercan-Gazeteciliğe devam
Hanımefendiyi tanımıyorum
Herkes bir müddet değişmiş.
Zaman olanca hızı ile ilerliyor.
Allah canlarına sağlık versin.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.