VEKİL ZEYBEK DARICALI ARDAHANLILARA GİTTİ

Siyaset 10.01.2022 - 19:52, Güncelleme: 10.01.2022 - 19:52
 

VEKİL ZEYBEK DARICALI ARDAHANLILARA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek bugün saha çalışması için geldiği Darıca'da bir dizi ziyaretlrde bulundu.. Milletvekili Zeybek, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık ve yönetimini ziyarette bulundu.. Emine Zeybek çok memnun kaldığı bu ziyaret sonrasında "Misafirperverlikleri için başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek bugün saha çalışması için geldiği Darıca'da bir dizi ziyaretlrde bulundu..

Milletvekili Zeybek, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık ve yönetimini ziyarette bulundu..

Emine Zeybek çok memnun kaldığı bu ziyaret sonrasında "Misafirperverlikleri için başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Bir 13 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.