AK PARTİ KOCAELİ 2023'E KİMLERLE GİDECEK?

Siyaset 10.01.2022 - 19:13, Güncelleme: 10.01.2022 - 19:13
 

AK PARTİ KOCAELİ 2023'E KİMLERLE GİDECEK?

KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak
2023 Genel Seçim takvimi yaklaştıkça partilerin milletvekili aday adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ak Parti Kocaeli'de 7 olan milletvekili sayısını arttırmanın hesaplarını yaparken, Ak Partiden milletvekili aday olmayı düşünen siyasetçiler de ilk 7 sıra içinde yer alabilmek için bugünden kulis ve saha çalışmalarını başlattılar.. Ak Parti Kocaeli'de mevcut milletvekillerinden 4 dönem vekillik yapan Fikri Işık ve İlyas Şeker'in aday olmayacaklarına kesin gözle bakılırken, Av. Emnine Macit Zeybek, Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun durumları belirsizliğini koruyor.. Ak Parti'nin İzmit Bölgesinde il başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan yardımcısı Av. Halit Çokan ve Mahmut Civelek'in isimleri milletvekili adayı olarak en ön plana çıkan isimler arasında.. Ak Parti Gebze Bölgesinde ise Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Haluk Sekban, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Meclis üyeleri Hasan Soba ve Yaşar Çakmak (KBB Başkan vekili), Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ile Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan'ın isimleri milletvekili aday adayı olarak konuşuluyor.. Öte taraftan, Ak Parti içinde ağırlığı olan Gebze'nin yerlilerinin ise Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker'e "milletvekili adayı ol" şeklinde telkinde bulunmalarına rağmen Yekta Türker'in yeniden aktif siyaset konusunda henüz tam karar vermediği öğrenildi.. 
KOCAELİ HABERİ -Cengiz Yucak

2023 Genel Seçim takvimi yaklaştıkça partilerin milletvekili aday adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ak Parti Kocaeli'de 7 olan milletvekili sayısını arttırmanın hesaplarını yaparken, Ak Partiden milletvekili aday olmayı düşünen siyasetçiler de ilk 7 sıra içinde yer alabilmek için bugünden kulis ve saha çalışmalarını başlattılar..

Ak Parti Kocaeli'de mevcut milletvekillerinden 4 dönem vekillik yapan Fikri Işık ve İlyas Şeker'in aday olmayacaklarına kesin gözle bakılırken, Av. Emnine Macit Zeybek, Sami Çakır, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun durumları belirsizliğini koruyor..

Ak Parti'nin İzmit Bölgesinde il başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan yardımcısı Av. Halit Çokan ve Mahmut Civelek'in isimleri milletvekili adayı olarak en ön plana çıkan isimler arasında..

Ak Parti Gebze Bölgesinde ise Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Haluk Sekban, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Meclis üyeleri Hasan Soba ve Yaşar Çakmak (KBB Başkan vekili), Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ile Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan'ın isimleri milletvekili aday adayı olarak konuşuluyor..

Öte taraftan, Ak Parti içinde ağırlığı olan Gebze'nin yerlilerinin ise Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker'e "milletvekili adayı ol" şeklinde telkinde bulunmalarına rağmen Yekta Türker'in yeniden aktif siyaset konusunda henüz tam karar vermediği öğrenildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.