AK PARTİ KOCAELİ'Yİ SALLAYAN ZİYARET! Şevki Demirci Ak Partiye geri mi dönüyor?

Siyaset 16.09.2021 - 18:58, Güncelleme: 16.09.2021 - 19:06
 

AK PARTİ KOCAELİ'Yİ SALLAYAN ZİYARET! Şevki Demirci Ak Partiye geri mi dönüyor?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz yıl partili büyüklerine hakaret ettiği iddiası ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettim. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı.. Bu sürpriz ziyaretin Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi çok üzeceği konuşulurken, İlyas Şeker'İn bu ziyaretinin İbrahim Karaosmanoğlu ve  Fikri Işık'a da çok yakınlığı ile bilinen Şevki Demirci'nin Ak Partiye tekrar üye olarak geri dönebileceğinin sinyali olduğu da dile getiriliyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, geçtiğimiz yıl partili büyüklerine hakaret ettiği iddiası ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkanımız Şevki Demirci'yi iş yerinde ziyaret ettim. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..

Bu sürpriz ziyaretin Ak Parti MKYK üyesi Av. Emine Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi çok üzeceği konuşulurken, İlyas Şeker'İn bu ziyaretinin İbrahim Karaosmanoğlu ve  Fikri Işık'a da çok yakınlığı ile bilinen Şevki Demirci'nin Ak Partiye tekrar üye olarak geri dönebileceğinin sinyali olduğu da dile getiriliyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.