GALERİCİLERDEN AK PARTİ GEBZE'YE ZİYARET

Siyaset 23.12.2021 - 16:42, Güncelleme: 23.12.2021 - 16:59
 

GALERİCİLERDEN AK PARTİ GEBZE'YE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek bugün Dernek Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdiler.. Askeri Kışladan boşalan alana yapılacak olan Gebze Millet Bahçesinin yanına inşa edilecek "Gebze Galercileri Sitesi" ile ilgili olarak da bilgi alışverişinde bulunulduğu ziyaretten sonra Başkan Kaya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve Yönetimine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek bugün Dernek Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdiler..

Askeri Kışladan boşalan alana yapılacak olan Gebze Millet Bahçesinin yanına inşa edilecek "Gebze Galercileri Sitesi" ile ilgili olarak da bilgi alışverişinde bulunulduğu ziyaretten sonra Başkan Kaya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve Yönetimine teşekkür etti..
Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.