DOSTLARI ZEYNEL BULUT'U YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşam 03.02.2020 - 18:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DOSTLARI ZEYNEL BULUT'U YALNIZ BIRAKMADILAR

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Yeniden Refah Partisi il yönetim kurulu üyesi  olan ve  kapatılan Refah Partisi Gebze eski İlçe Başkanı Zeynel Bulut'un Babası Emrullah Bulut vefat etti.   Merhumun cenazesi bugün Çayırova Fatih Camiinde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akse mezarlığında toprağa verildi.. Zeynel Bulut'u bu aacı gününde baştaGebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkan Bünyamin Öiftçi, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Çayorova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Dilovası eski Belediye Başkan Halit Yaşar olamk üzere çok sayıda dostları, arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı.. Kocaelihaberi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli Bulut ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli Yeniden Refah Partisi il yönetim kurulu üyesi  olan ve  kapatılan Refah Partisi Gebze eski İlçe Başkanı Zeynel Bulut'un Babası Emrullah Bulut vefat etti.
 
Merhumun cenazesi bugün Çayırova Fatih Camiinde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akse mezarlığında toprağa verildi..

Zeynel Bulut'u bu aacı gününde baştaGebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkan Bünyamin Öiftçi, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Çayorova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Dilovası eski Belediye Başkan Halit Yaşar olamk üzere çok sayıda dostları, arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı..

Kocaelihaberi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli Bulut ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.