DİLOVASI'INDA KADINLAR YÜRÜDÜ

Dünya 21.07.2020 - 05:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'INDA KADINLAR YÜRÜDÜ

KH/CENGİZYUCAK Dilovalı kadınlar yıllardan beri istedikleri sağlıklı yaşam için yürüyüş yoluna sonunda kavuştular.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile görüşüp süreci hızlandırması üzerine Yavuz Sultan Selim Caddesi genişletilip ışıklandırıldıktan sonra saat : 21:00 - 24:00 saatleri arasında trafiğe kapatılarak, Dilovalılar için yürüyüş yolu olarak düzenlendi.. Başkan Şayir dün akşam Dilovası'nın yeni yürüyüş yolunda Dilovalılar ile birlikte sağlıklı yaşam için akşam yürüyüşü gerçekleştirdi.. Dilovalı Kadınları sağlıklı yaşam için yürümeye teşvik isimlerden birisi olan Ak Parti Dilovası Kadın kolu başkanı Gülay Artut yürüyüş sonrası sevincini ve duygularını "Yıllardır bekliyorduk .Artık bizimde bir yürüyüş yolumuz var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, Dİlovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir'e çok teşekkür ederim..Tüm Bayan kardeşlerimi yürüyüşe bekliyorum." sözleri ile ifade etti..

KH/CENGİZYUCAK Dilovalı kadınlar yıllardan beri istedikleri sağlıklı yaşam için yürüyüş yoluna sonunda kavuştular..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile görüşüp süreci hızlandırması üzerine Yavuz Sultan Selim Caddesi genişletilip ışıklandırıldıktan sonra saat : 21:00 - 24:00 saatleri arasında trafiğe kapatılarak, Dilovalılar için yürüyüş yolu olarak düzenlendi..

Başkan Şayir dün akşam Dilovası'nın yeni yürüyüş yolunda Dilovalılar ile birlikte sağlıklı yaşam için akşam yürüyüşü gerçekleştirdi..
Görüntünün olası içeriği: Gülten Sözbir, ayakta

Dilovalı Kadınları sağlıklı yaşam için yürümeye teşvik isimlerden birisi olan Ak Parti Dilovası Kadın kolu başkanı Gülay Artut yürüyüş sonrası sevincini ve duygularını "Yıllardır bekliyorduk .Artık bizimde bir yürüyüş yolumuz var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, Dİlovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir'e çok teşekkür ederim..Tüm Bayan kardeşlerimi yürüyüşe bekliyorum." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.