MEHMET AKİF YILMAZ KOCAELİ'DE START VERDİ

Siyaset 20.07.2020 - 23:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MEHMET AKİF YILMAZ KOCAELİ'DE START VERDİ

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayy,p Erdoğan'ın "sahaya inin, milletimizle beraber olun" talimatının gereğini yerine getirmek için seçim bölgesi Kocaeli'de sahaya indi.. Mehmet Akif Yılmaz bu akşam Başiskele ilçesinde gençlerin yoğun olarak takıldığı bir kafeye giderek onlarla sohbet etti. Akif Yılmaz'ın konuşmasına gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmadı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayy,p Erdoğan'ın "sahaya inin, milletimizle beraber olun" talimatının gereğini yerine getirmek için seçim bölgesi Kocaeli'de sahaya indi..

Mehmet Akif Yılmaz bu akşam Başiskele ilçesinde gençlerin yoğun olarak takıldığı bir kafeye giderek onlarla sohbet etti. Akif Yılmaz'ın konuşmasına gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.