BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ORADA ELLERİNİ NİÇİN YIKADI?

İlçeler 18.08.2021 - 21:57, Güncelleme: 18.08.2021 - 21:57
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ORADA ELLERİNİ NİÇİN YIKADI?

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün Gebze Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin gerçekleştirileceği Fatih'in Hünkar Çayırı’ında devem eden çimleme çalışmaları yerinde inceledi.. Toprağa hazır çim yerleştirme işlemine kendi elleri ile yardımcı olan Büyükgöz daha sonra Hünkar çeşmesinde ellerini yıkadı... Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Kültürümüz, Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin gerçekleştirileceği alan olan Hünkar Çayırı’ında devem eden çalışmaları yerinde inceledik. Pehlivanları bekliyoruz" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün Gebze Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin gerçekleştirileceği Fatih'in Hünkar Çayırı’ında devem eden çimleme çalışmaları yerinde inceledi.. Toprağa hazır çim yerleştirme işlemine kendi elleri ile yardımcı olan Büyükgöz daha sonra Hünkar çeşmesinde ellerini yıkadı...

Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Kültürümüz, Geleneksel Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nin gerçekleştirileceği alan olan Hünkar Çayırı’ında devem eden çalışmaları yerinde inceledik. Pehlivanları bekliyoruz" mesajı ile paylaştı..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.