CHP KOCAELİ UĞURLADI

Siyaset 07.01.2021 - 18:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP KOCAELİ UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ Yaşama veda eden CHP geçmiş dönem Kocaeli Milletvekili ve İl Başkanı Kenan Akman son yolculuğuna uğurlandı.. TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il başkan Yardımcısı Gökhan Darcan, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve partinin önde gelen isimleri cenaze törenine katılarak Kenan Akman'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar.. Kenan Akman'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Yaşama veda eden CHP geçmiş dönem Kocaeli Milletvekili ve İl Başkanı Kenan Akman son yolculuğuna uğurlandı..

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il başkan Yardımcısı Gökhan Darcan, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve partinin önde gelen isimleri cenaze törenine katılarak Kenan Akman'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar..

Kenan Akman'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.