BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BASINI DİNLEMEYE GİDİYOR

Dünya 16.07.2020 - 17:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ BASINI DİNLEMEYE GİDİYOR

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz hafta Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı basın toplantısında Gebze'de göreve geldiğinden bu yana bir yıllık çalışmalarını anlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şimdi de basını dinlemeye gidiyor.. Başkan Büyükgöz, yarından itibaren başlatacağı basın ziyaretleri programı kapsamında Gebze'deki basın kuruluşlarını ziyaret ederek Belediyenin bir yıllık çalışmalarnı nasıl değerlendirdikleri konusunda karşılıklı istişarelerde bulunacak..ı  

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz hafta Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı basın toplantısında Gebze'de göreve geldiğinden bu yana bir yıllık çalışmalarını anlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şimdi de basını dinlemeye gidiyor..

Başkan Büyükgöz, yarından itibaren başlatacağı basın ziyaretleri programı kapsamında Gebze'deki basın kuruluşlarını ziyaret ederek Belediyenin bir yıllık çalışmalarnı nasıl değerlendirdikleri konusunda karşılıklı istişarelerde bulunacak..ı  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.