GEBZE BELEDİYESİNİN ÖNÜ GÜZEL YA MAHALLELER?

İlçeler 28.09.2021 - 06:55, Güncelleme: 28.09.2021 - 06:59
 

GEBZE BELEDİYESİNİN ÖNÜ GÜZEL YA MAHALLELER?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesinin Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Ali Kaya, kendsine bağlı Park Bahçeler Müdürü Hakan Tekke'nin Gebze Belediyesi ana hizmet binası ve Mevlana mahallesindeki ek hizmet binası önündeki park düzenlmesi ve çiçeklendirmenin fotoğraflarını sosyal medyadan "Pek bi güzel oluyor.. ellerinize sağlık Park ve Bahçeler Müdürlüğü.." methiyesi ile paylaştı.. Eyvallah gerçekten çok güzel olmuş.. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile gün içinde Gebze Belediyesine iş veya ziyaret için gelenlerin gözleri ile görebildiği yerler güzel olmuş da ya gzölerden ırak olan yerlerde parka ve bahçelerin durumu nasıl? Mesela Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesinin kenarına kurulu Yunus Emre Parkı ve hemen dibindeki artık suyu akmayan tarihi çeşme ne durumda? Biz de bunu merak edip dün o Yunus Emre parkının son halini fotoğrafladık.. Takdir Gebzelilerin ve sorumluluk ise Gebze Belediyesinin Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Ali Kaya'nın..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesinin Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Ali Kaya, kendsine bağlı Park Bahçeler Müdürü Hakan Tekke'nin Gebze Belediyesi ana hizmet binası ve Mevlana mahallesindeki ek hizmet binası önündeki park düzenlmesi ve çiçeklendirmenin fotoğraflarını sosyal medyadan "Pek bi güzel oluyor.. ellerinize sağlık Park ve Bahçeler Müdürlüğü.." methiyesi ile paylaştı..

Eyvallah gerçekten çok güzel olmuş..
Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile gün içinde Gebze Belediyesine iş veya ziyaret için gelenlerin gözleri ile görebildiği yerler güzel olmuş da ya gzölerden ırak olan yerlerde parka ve bahçelerin durumu nasıl?

Mesela Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesinin kenarına kurulu Yunus Emre Parkı ve hemen dibindeki artık suyu akmayan tarihi çeşme ne durumda?
Biz de bunu merak edip dün o Yunus Emre parkının son halini fotoğrafladık..

Takdir Gebzelilerin ve sorumluluk ise Gebze Belediyesinin Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Ali Kaya'nın..
Bir Afrika papatyası ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.