CHP KOCAELİ İL BAŞKANI YILDIZLI BU MARKETTEN ÇOK UMUTLU

Siyaset 28.09.2021 - 06:11, Güncelleme: 28.09.2021 - 06:24
 

CHP KOCAELİ İL BAŞKANI YILDIZLI BU MARKETTEN ÇOK UMUTLU

KOCAELİ HABERİ
 İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile CHP Kocaeli'nin  İlçe Başkanlarının katılımları ile açıldı..  CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, bu market açılışı ile ilgili olarak "Yerli üreticiye destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracı olmadan vatandaşlara ulaştıracak olan İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, PM üyesi Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan, Adana Milletvekilimiz Burhanettin Bulut'un katılımları ile İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in ev sahipliğinde hizmete açıldı. Tüm İzmit halkına hayırlı olmasını diliyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

 İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile CHP Kocaeli'nin  İlçe Başkanlarının katılımları ile açıldı.. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, bu market açılışı ile ilgili olarak "Yerli üreticiye destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracı olmadan vatandaşlara ulaştıracak olan İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, PM üyesi Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan, Adana Milletvekilimiz Burhanettin Bulut'un katılımları ile İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in ev sahipliğinde hizmete açıldı. Tüm İzmit halkına hayırlı olmasını diliyorum." paylaşımında bulundu..
Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, balon ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.