Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı 'Fırıncı Ağabey' için mesaj yayınladı

Yaşam 03.10.2020 - 19:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı 'Fırıncı Ağabey' için mesaj yayınladı

Bediüzzaman Said Nursi'nin hususi talebelerinden olan ve sevenlerinin dilinde "Fırıncı Ağabey" diye bilinen Mehmet Nuri Güleç'in vefatı nedeniyle Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Taziye mesajı yayınladı.. TAZİYE Bediüzzaman Said Nursi'nin hususi talebelerinden olan ve sevenlerinin dilinde Fırıncı Ağabey diye bilinen Muhterem Mehmet Nuri Güleç Efendinin Hakk'a vuslatını öğrenmiş bulunuyoruz. Bir asra yakın ömrünü, iman hakikatlerinin neşrine, ümmetin ittihad ve uhuvvetine adamış, ihlas, tevazu ve beyefendiliğiyle, tanıyanlarının gönlünde müstesna bir yer edinmiş bu ağabeyimize, Yüce Rabbimizden rahmetler niyaz eder, kederdide ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı dileriz. Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı

Bediüzzaman Said Nursi'nin hususi talebelerinden olan ve sevenlerinin dilinde "Fırıncı Ağabey" diye bilinen Mehmet Nuri Güleç'in vefatı nedeniyle Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Taziye mesajı yayınladı..

TAZİYE

Bediüzzaman Said Nursi'nin hususi talebelerinden olan ve sevenlerinin dilinde Fırıncı Ağabey diye bilinen Muhterem Mehmet Nuri Güleç Efendinin Hakk'a vuslatını öğrenmiş bulunuyoruz. Bir asra yakın ömrünü, iman hakikatlerinin neşrine, ümmetin ittihad ve uhuvvetine adamış, ihlas, tevazu ve beyefendiliğiyle, tanıyanlarının gönlünde müstesna bir yer edinmiş bu ağabeyimize, Yüce Rabbimizden rahmetler niyaz eder, kederdide ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı dileriz.

Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.