AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI SERPİL yILMAZ'A YENİ GÖREV

10.06.2020 - 20:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI SERPİL yILMAZ'A YENİ GÖREV

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı, Karamürsel ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serpil Yılmaz 4 yıldır yürüttüğü başkanlık görevinden Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kolları yönetiminde yer almak üzere ayrıldı.. Serpil Yılmaz konu ile ilgili olarak sosyal medyadan  yaptığı açıklamada "Bugün, 4 yılı aşkın süredir gururla taşıdığım Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Genel Merkez Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum. Kuruluşundan beri onurla çalıştığım Kocaeli teşkilatlarında, Kocaeli’nin bütün mahallerinde ayak izimiz var şükürler olsun. Bugün itibarıyla da Türkiye’mizin farklı illerinde görev almak için Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Selva Çam’ın daveti üzerine Genel Merkez Kadın Kollarında göreve başlıyorum." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı, Karamürsel ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serpil Yılmaz 4 yıldır yürüttüğü başkanlık görevinden Ak Parti Genel Merkezi Kadın Kolları yönetiminde yer almak üzere ayrıldı..

Serpil Yılmaz konu ile ilgili olarak sosyal medyadan  yaptığı açıklamada "Bugün, 4 yılı aşkın süredir gururla taşıdığım Kocaeli Kadın Kolları Başkanlığı vazifesinden Genel Merkez Kadın Kollarında görev almak üzere ayrılıyorum.
Kuruluşundan beri onurla çalıştığım Kocaeli teşkilatlarında, Kocaeli’nin bütün mahallerinde ayak izimiz var şükürler olsun. Bugün itibarıyla da Türkiye’mizin farklı illerinde görev almak için Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Selva Çam’ın daveti üzerine Genel Merkez Kadın Kollarında göreve başlıyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.