AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM

Siyaset 06.07.2020 - 17:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM

KH/CENGİZYUCAK Emre Kahraman'ın yaşa haddinden dolayı görevden ayrılması üzerine yeni Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kollları başkanının belirlenmesi için Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Zengin tarafından gerçekleştirilen mülakatı ile belirlenen 7 isim 2 Temmuz 2020 tarihinde, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı tarafından mülakata davet edilmişti.. Mülakata giden isimler şöyle: Mehmet Ceran (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Ozan Denli (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Halim Burak Mete (İl Gençlik Kolları Yöneticisi), Doğan Orak (Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı),Semih Tayyip Gülcan (Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı), Semih Furkan Koç (Eski İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Mücahit Çimen (Eski İl Gençlik Kolları Yöneticisi) AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİĞİ BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM 2 Temmuz 2020 tarihinde bu isimler ile Ankara'da yapılan mülakat sonrasında henüz bir isim Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kollları başkanı olarak atanmadı.. Genel Merkez siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre bu 7 isimden 2 isim başkanlık için öne çıkmış durumda. Bu isimler, mevcut İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Ceran ve Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan.. BAKİ ÖZDEMİR SÜRPRİZ İSİM Öte yandan Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ın da açık desteği ile AK PARTİ Gençlik Kolları MKYK üyesi.plan Baki Özdemir'in ismi de mülakata çağrılmamasına rağmen sürpriz bir şekilde Kocaeli İl Gençlik Kollları Başkanlığı için geçmeye başladı.. Ve yine konuşulanlara göre Önümüzdeki yıl yapılacak olan Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olmak için bugünden start verdiği konuşulan Emre Kahraman'ın, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolu Başkanlığına kendi döneminin İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Ceran'ın veya Baki Özdemir'in yeni başkan olarak atanması için yoğun bir çaba sarfederken, Kocaeli Ak Partinin ilçe gençlik teşkilatlarında yapılan temayül yoklamalarında ise Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan'ı başkan olarak görmek istedikleri sonucu ortaya çıkmış.. Önümüzdeki günlerde bu üç isimden birisinin  Ak Parti Kocaeli il Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması bekleniyor. Bakalım Ak Parti Kocaeli il kongresinde başkanlığıhesapları ile hareket eden ekibin hamleleri möi sonuç verecek yoksa 12 ilçe Gençlik Kolu temayül yoklamasında "Başkanımız bu olsun" diye öne çıkan isim mi?  Evet geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Gebzeli Tuba Şensoy tam Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı atanacakken, Ak Parti Kocaeli İl Kongresi hesapları ile birileri tarafından süreç kilitlendi ve halen belirsizliğini koruyor. Bakalım İl Gençlik Kolu Başkanlığında da süreç kilitleneck mi yoksa önümüzdeki günlerde atama gerçekleştirebilecek mi?

KH/CENGİZYUCAK Emre Kahraman'ın yaşa haddinden dolayı görevden ayrılması üzerine yeni Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kollları başkanının belirlenmesi için Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Zengin tarafından gerçekleştirilen mülakatı ile belirlenen 7 isim 2 Temmuz 2020 tarihinde, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı tarafından mülakata davet edilmişti..

Mülakata giden isimler şöyle: Mehmet Ceran (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Ozan Denli (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Halim Burak Mete (İl Gençlik Kolları Yöneticisi), Doğan Orak (Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı),Semih Tayyip Gülcan (Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı), Semih Furkan Koç (Eski İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Mücahit Çimen (Eski İl Gençlik Kolları Yöneticisi)

AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİĞİ BAŞKANLIĞI İÇİN 3 İSİM
2 Temmuz 2020 tarihinde bu isimler ile Ankara'da yapılan mülakat sonrasında henüz bir isim Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kollları başkanı olarak atanmadı..

Genel Merkez siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre bu 7 isimden 2 isim başkanlık için öne çıkmış durumda. Bu isimler, mevcut İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Ceran ve Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan..

BAKİ ÖZDEMİR SÜRPRİZ İSİM

Öte yandan Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ın da açık desteği ile AK PARTİ Gençlik Kolları MKYK üyesi.plan Baki Özdemir'in ismi de mülakata çağrılmamasına rağmen sürpriz bir şekilde Kocaeli İl Gençlik Kollları Başkanlığı için geçmeye başladı..

Ve yine konuşulanlara göre Önümüzdeki yıl yapılacak olan Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olmak için bugünden start verdiği konuşulan Emre Kahraman'ın, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolu Başkanlığına kendi döneminin İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Ceran'ın veya Baki Özdemir'in yeni başkan olarak atanması için yoğun bir çaba sarfederken, Kocaeli Ak Partinin ilçe gençlik teşkilatlarında yapılan temayül yoklamalarında ise Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan'ı başkan olarak görmek istedikleri sonucu ortaya çıkmış..

Önümüzdeki günlerde bu üç isimden birisinin  Ak Parti Kocaeli il Gençlik Kolları Başkanı olarak atanması bekleniyor. Bakalım Ak Parti Kocaeli il kongresinde başkanlığıhesapları ile hareket eden ekibin hamleleri möi sonuç verecek yoksa 12 ilçe Gençlik Kolu temayül yoklamasında "Başkanımız bu olsun" diye öne çıkan isim mi? 

Evet geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Gebzeli Tuba Şensoy tam Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı atanacakken, Ak Parti Kocaeli İl Kongresi hesapları ile birileri tarafından süreç kilitlendi ve halen belirsizliğini koruyor. Bakalım İl Gençlik Kolu Başkanlığında da süreç kilitleneck mi yoksa önümüzdeki günlerde atama gerçekleştirebilecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.