AK PARTİ GEBZE'DE YENİ TREND RAİF ÖZTÜRK

Siyaset 23.11.2020 - 15:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE YENİ TREND RAİF ÖZTÜRK

KOCAELİ HABERİ SİYASET-MAGAZİN Ak Parti Gebze İlçe Yöneticileri içinde bugüne kadar günün moda trendine uygun bir şekilde "en şık giyinen" isimlerin başında Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur geliyordu.. Geçtiğimiz ay yapılan İlçe kongresinde önce yönetim kurulu üyesi seçilen ve akabinde İlçe Başkanı Recep Kaya tarafından Ak Parti Gebze ilçe başkan vekilliği görevine getrilen Raif Öztürk günün moda trendine uygun giyim tarzı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti ve Yalçın Coştur'un bu alanda edindiği on yıllık üstünlüğüne son vererek, şık giyim alanında Ak parti Gebze'nin yeni trendi oldu..  

KOCAELİ HABERİ SİYASET-MAGAZİN Ak Parti Gebze İlçe Yöneticileri içinde bugüne kadar günün moda trendine uygun bir şekilde "en şık giyinen" isimlerin başında Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur geliyordu..

Geçtiğimiz ay yapılan İlçe kongresinde önce yönetim kurulu üyesi seçilen ve akabinde İlçe Başkanı Recep Kaya tarafından Ak Parti Gebze ilçe başkan vekilliği görevine getrilen Raif Öztürk günün moda trendine uygun giyim tarzı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti ve Yalçın Coştur'un bu alanda edindiği on yıllık üstünlüğüne son vererek, şık giyim alanında Ak parti Gebze'nin yeni trendi oldu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.