AK PARTİ DARICA'DA YÖNETİM İÇİN MÜLAKAT VARDI

Siyaset 22.11.2020 - 19:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DARICA'DA YÖNETİM İÇİN MÜLAKAT VARDI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile son mutabakatı sağladıktan sonra Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Selma Gülenç'i açıklamıştı.. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Serpil Kavrak, MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcıs Elif Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, bugün Darıca'ya gelerek yeni oluşacak olan Darıca İlçe Kadın Kolları yönetim kuruluna girmek isteyen bayanlar ile mülakatlarını gerçekleştirdiler.

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile son mutabakatı sağladıktan sonra Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Selma Gülenç'i açıklamıştı..

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Serpil Kavrak, MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcıs Elif Yılmaz ve Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, bugün Darıca'ya gelerek yeni oluşacak olan Darıca İlçe Kadın Kolları yönetim kuruluna girmek isteyen bayanlar ile mülakatlarını gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.