GTO BAŞKANI ÇİLER VE GTO HEYETİ YANGIN BÖLGESİNE GİTTİ

Güncel 05.08.2021 - 20:17, Güncelleme: 05.08.2021 - 20:39
 

GTO BAŞKANI ÇİLER VE GTO HEYETİ YANGIN BÖLGESİNE GİTTİ

Gebze Ticaret Odası heyeti yangın bölgesine gitti..
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze'ye yakışanı yaparak dün yangın bölgesine yardım malzemeleri ve GTO'nun zor günlerde hizmet vermesi için yaptırdığı mobil aşevi aracını gönderdikten sonra bu sabahda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizzat yangın bölgesi Muğla'ya gitti.... Başkan Çiler'in Muğla'ya yapmış olduğu destek ve geçmiş olsun ziyaretlerine GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel, Ercan Altunkaya ve Abdurrahman Aslantaş eşlik etti.. Nail  Çiler ve beraberindeki heyet önce Muğla Ticaret Odası ve ardından Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i makamlarında ziyaret ederk başkan Mustafa Ercan ile görüşüp maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını bildirdiler.. Başkan Çiler bu ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada "Dün Gebze'den Ticaret Odası üyelerimizin ve Gebze Türk Kızılay’ının katkılarıyla yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemeleri göndermiştik. Bugün de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bölgeye gelerek hem yangının boyutunu bizzat yerinde görmek hem de maddi ve manevi olarak her trülü yanlarında olduğumuzu ifade etmek istedik. Bizler bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz.Devlet ve millet elbirliği ile bir an önce bu yangının söndürülmesini ve mağduriyetlerin giderilmesini temenni ediyoruz." dedi..
Gebze Ticaret Odası heyeti yangın bölgesine gitti..

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze'ye yakışanı yaparak dün yangın bölgesine yardım malzemeleri ve GTO'nun zor günlerde hizmet vermesi için yaptırdığı mobil aşevi aracını gönderdikten sonra bu sabahda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizzat yangın bölgesi Muğla'ya gitti....

Başkan Çiler'in Muğla'ya yapmış olduğu destek ve geçmiş olsun ziyaretlerine GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel, Ercan Altunkaya ve Abdurrahman Aslantaş eşlik etti..

Nail  Çiler ve beraberindeki heyet önce Muğla Ticaret Odası ve ardından Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i makamlarında ziyaret ederk başkan Mustafa Ercan ile görüşüp maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını bildirdiler..

Başkan Çiler bu ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada "Dün Gebze'den Ticaret Odası üyelerimizin ve Gebze Türk Kızılay’ının katkılarıyla yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemeleri göndermiştik. Bugün de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bölgeye gelerek hem yangının boyutunu bizzat yerinde görmek hem de maddi ve manevi olarak her trülü yanlarında olduğumuzu ifade etmek istedik. Bizler bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret edeceğiz.Devlet ve millet elbirliği ile bir an önce bu yangının söndürülmesini ve mağduriyetlerin giderilmesini temenni ediyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.