BÜLBÜL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

Siyaset 05.08.2021 - 19:35, Güncelleme: 05.08.2021 - 19:41
 

BÜLBÜL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

SİYASET
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Erdoğan’ın, yangınlarla ilgili muhalefet partisi belediyeleri suçlayan açıklamasına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler le yüklenen Bülbül "Kendisinin tek uçağı 500 milyon dolar, isterlerse 100 söndürme uçağı alınır. Memleket yanarsa, yansın. Cumhurbaşkanı suçlu arıyor, sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor" dedi.. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan diyerek “11 Büyükşehir Belediyemiz sizin çürümeye terk ettiğiniz THK'ya ait yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır. Siz en önemli göreviniz olan selde ve yangında çay dağıtmaya devam edin” dedi.
SİYASET

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Erdoğan’ın, yangınlarla ilgili muhalefet partisi belediyeleri suçlayan açıklamasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözler le yüklenen Bülbül "Kendisinin tek uçağı 500 milyon dolar, isterlerse 100 söndürme uçağı alınır. Memleket yanarsa, yansın. Cumhurbaşkanı suçlu arıyor, sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor" dedi..

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan diyerek “11 Büyükşehir Belediyemiz sizin çürümeye terk ettiğiniz THK'ya ait yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır. Siz en önemli göreviniz olan selde ve yangında çay dağıtmaya devam edin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.