GÖKHAN ORHAN ONLARIN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Siyaset 03.12.2021 - 05:46, Güncelleme: 03.12.2021 - 05:52
 

GÖKHAN ORHAN ONLARIN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ssağlık çalışanlarının zam taleplerine destek verdi.. Başkan Orhan'ın sağlık çalışanlarına verdiği destek açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Yaklaşık iki yıldır doktoru, hemşiresi ve tüm kademelerindeki personeli ile küresel savaşa karşı büyük bir mücadele yürüten tüm sağlık çalışanlarına ömür boyu minnet duyacağız. 2021 yılı Sağlık Çalışanları yılı ikan edildi ve bu imzayı atan tüm siyasiler bilirler ki sağlıkta hizmet büyük bir ekip işidir. Ve bütünün tüm bileşenlerine eşit ve adaletli bir ücret iyileştirilmesi yapılmalıdır. Salgının tüm yükünü omuzlayan tüm sağlık emekçilerinin hak arayışlarında sonuna kadar yanlarındayız. Sağlık sendikalarının başlatacağı tüm eylemlerde dayanışma ile omuz omuza olacağımızı bilmelerini isteriz."
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ssağlık çalışanlarının zam taleplerine destek verdi..

Başkan Orhan'ın sağlık çalışanlarına verdiği destek açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Yaklaşık iki yıldır doktoru, hemşiresi ve tüm kademelerindeki personeli ile küresel savaşa karşı büyük bir mücadele yürüten tüm sağlık çalışanlarına ömür boyu minnet duyacağız. 2021 yılı Sağlık Çalışanları yılı ikan edildi ve bu imzayı atan tüm siyasiler bilirler ki sağlıkta hizmet büyük bir ekip işidir. Ve bütünün tüm bileşenlerine eşit ve adaletli bir ücret iyileştirilmesi yapılmalıdır. Salgının tüm yükünü omuzlayan tüm sağlık emekçilerinin hak arayışlarında sonuna kadar yanlarındayız. Sağlık sendikalarının başlatacağı tüm eylemlerde dayanışma ile omuz omuza olacağımızı bilmelerini isteriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.