GEBZESPOR'UN ACI GÜNÜ!

Yaşam 21.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZESPOR'UN ACI GÜNÜ!

KH/CENGİZYUCAK Gebze'nin tanınmış simalarından birisi olan Gebzesporun eski yöneticisi iiş adamı Nurbay İşçi y yaşamını yitirdi! Aslen Artvinli olan ve eğitim hayatını Gebze'de tamamlayan Nurbay İşçi yakalandığı hastalıktan dolayı hastanede tedavi görüyordu , Babalar gününde yaşama veda ederek ailesi ve sevenlerini yasa boğan Nurbay İşçi'nin  cenazesi bugün ikindi namazına Gebze Mustafapaşa camisinden kaldıtışacaktır Kocaelihaberi.com olarak kendisine Allah'tan rahmet  ailesine sabırlar diliyoruz..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'nin tanınmış simalarından birisi olan Gebzesporun eski yöneticisi iiş adamı Nurbay İşçi y yaşamını yitirdi!

Aslen Artvinli olan ve eğitim hayatını Gebze'de tamamlayan Nurbay İşçi yakalandığı hastalıktan dolayı hastanede tedavi görüyordu , Babalar gününde yaşama veda ederek ailesi ve sevenlerini yasa boğan Nurbay İşçi'nin  cenazesi bugün ikindi namazına Gebze Mustafapaşa camisinden kaldıtışacaktır

Kocaelihaberi.com olarak kendisine Allah'tan rahmet  ailesine sabırlar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.