GEBZE'DE SANAYİ İLE MESİRE KOMŞU OLDU

Dünya 20.01.2024 - 18:56, Güncelleme: 20.01.2024 - 18:56
 

GEBZE'DE SANAYİ İLE MESİRE KOMŞU OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün teknik kadrosu ile birlikte Pelitli köyü Damgatepe'de yapmakta oldukları yeni "Mesire Alanı"nındaki çalışmaları incelemeye gitti.. Başkan Büyükgöz o alanın fotoğraflarını sosyal medyadan "Bol oksijen Pelitli Damgatepe Mesire Alanı" sözleri ile paylaştı. Pelitli Damgatepe Mesire Alanının hemen bitişinde sıra sıra dizili fabrikaları ve üretim atolyeleri görünce içimiz burkuldu ve "Fabrikalar ile piknik alanları komuşu oldu" diye hayıflandık..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün teknik kadrosu ile birlikte Pelitli köyü Damgatepe'de yapmakta oldukları yeni "Mesire Alanı"nındaki çalışmaları incelemeye gitti..

Başkan Büyükgöz o alanın fotoğraflarını sosyal medyadan "Bol oksijen Pelitli Damgatepe Mesire Alanı" sözleri ile paylaştı.

Pelitli Damgatepe Mesire Alanının hemen bitişinde sıra sıra dizili fabrikaları ve üretim atolyeleri görünce içimiz burkuldu ve "Fabrikalar ile piknik alanları komuşu oldu" diye hayıflandık..
Bir yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.