GEBZE'DE İTTİFAK BULUŞMASI

Siyaset 02.12.2021 - 18:53, Güncelleme: 02.12.2021 - 18:53
 

GEBZE'DE İTTİFAK BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimi, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'ya teşkilat binasında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. MHP Gebze İlçe Başkanlığı bu ziyareti "MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Cumhur İttifakı Ortağımız Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve Yönetimini iade-i ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkanımıza ve Yönetimine Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu.. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığından ise "Gebze İlçe Başkanımız Recep KAYA 'ya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhur İttifakı Ortağımız MHP İlçe Başkanı Bülent ÖZDEMİR ve Yönetimine teşekkür ediyoruz." bilgisi paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimi, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya'ya teşkilat binasında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

MHP Gebze İlçe Başkanlığı bu ziyareti "MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte, Cumhur İttifakı Ortağımız Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ve Yönetimini iade-i ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkanımıza ve Yönetimine Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığından ise "Gebze İlçe Başkanımız Recep KAYA 'ya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhur İttifakı Ortağımız MHP İlçe Başkanı Bülent ÖZDEMİR ve Yönetimine teşekkür ediyoruz." bilgisi paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.