FERİT BAŞKAN ALİ COŞKUN İLE GEBZE GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Yaşam 29.12.2023 - 08:46, Güncelleme: 29.12.2023 - 08:46
 

FERİT BAŞKAN ALİ COŞKUN İLE GEBZE GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Günün 24 saatini Gebze'de yaşayan ve Gebze merkeze yolu düşen herkes Ali Çoşkun'u tanır. Çünkü o Gebze'nin maskot simalarından birisi.. Bir zamanlar başına taktığı trafik polisi şapkası ve elindeki düdük ile kavşaklarda araçlara dur-bekle-geç diye yön vermeye çalışan Ali Çoşkun şimdi ise başına geçirdiği ay yıldızlı bordo beresi ve ceketinin yakasına taktığı Atatürk rozeti ile Türkiye'nin meselelerini çözmeye çalışıyor. MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir kahvede çay ısmarladığı Ali Coşkun ile olan o keyifli anlarını sosyal medyadan "Herkese Hayırlı Cumalar Diliyorum Gebze'nin Sevilen Yüzü Başında Ay yıldızlı Bordo Beresi Göğsünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Rozeti ile Syn.Ali Coşkun Misafirimiz oldu Gebzeni Gündemini Değerlendirdik" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Günün 24 saatini Gebze'de yaşayan ve Gebze merkeze yolu düşen herkes Ali Çoşkun'u tanır. Çünkü o Gebze'nin maskot simalarından birisi..

Bir zamanlar başına taktığı trafik polisi şapkası ve elindeki düdük ile kavşaklarda araçlara dur-bekle-geç diye yön vermeye çalışan Ali Çoşkun şimdi ise başına geçirdiği ay yıldızlı bordo beresi ve ceketinin yakasına taktığı Atatürk rozeti ile Türkiye'nin meselelerini çözmeye çalışıyor.

MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir kahvede çay ısmarladığı Ali Coşkun ile olan o keyifli anlarını sosyal medyadan "Herkese Hayırlı Cumalar Diliyorum Gebze'nin Sevilen Yüzü Başında Ay yıldızlı Bordo Beresi Göğsünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Rozeti ile Syn.Ali Coşkun Misafirimiz oldu Gebzeni Gündemini Değerlendirdik" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.