ERAY ŞAMDAN YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Spor 05.02.2022 - 12:19, Güncelleme: 05.02.2022 - 12:37
 

ERAY ŞAMDAN YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

KOCAELİ HABERİ
Tokyo olimiyatlarında gümüş madalya kazanarak Kocaeli'nin ve Türkiye'nin gururu olan Eray Şamdan, katıldığı Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda da şampiyon olarak, toplamda 14. kez Türkiye Şampiyonu olma rekorunu elde etti.. İzmit'te düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda  'Erkekler kumite 60 kilo' kategorisinde Eray Şamdan,  çıkmış olduğu karşılaşmaların finalinde, Ankara Ego Spor Kulübü'nden Burak Özdemir ile eşleşti ve Şamdan, rakibini yenerek şampiyon oldu... Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Karate erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren olimpiyat gururumuz milli sporcu Eray Şamdan, Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda erkekler kumite 60 Kilo kategorisinde çıktığı karşılaşmayı kazanarak, şampiyon oldu ve bu başarı ile 14 kez Türkiye şampiyonu olmuş oldu. Ödül sonrası açıklamalarda bulunan milli sporcu Eray Şamdan, “Eskiye göre çok daha fazla tesisimiz var. Daha fazla spor salonları var. İnsanların spor yapabilme imkanı daha fazla. Ben küçükken bizim kendi özel spor salonumuzda büyüyüp yetiştim. Oradan fazla da açılmadığım için aslında dış dünyayı pek bilmiyordum. Çok fazla tesisleşme yoktu, son zamanlarda arttı. İnsanlarımızın spor yapma, spora ulaşma imkanı daha da arttı. Küçük yaştaki kardeşlerimiz beni çok mutlu ediyor. Gerçekten beni örnek olarak aldıklarını söylediklerinde ben çok seviniyorum. Birilerine örnek olabildiğimi görmüş oluyorum. Bu durum başardığım işlerin boşa gitmediğini, gençlere örnek olabildiğimi gösteriyor. Onlar, benim yolumdan gelerek daha nice olimpiyat madalyaları kazanabileceklerine inanıyorlar. Bu benim için çok büyük bir kazançtır. O yüzden çok mutlu ve gururluyum”  dedi..
KOCAELİ HABERİ

Tokyo olimiyatlarında gümüş madalya kazanarak Kocaeli'nin ve Türkiye'nin gururu olan Eray Şamdan, katıldığı Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda da şampiyon olarak, toplamda 14. kez Türkiye Şampiyonu olma rekorunu elde etti..

İzmit'te düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda  'Erkekler kumite 60 kilo' kategorisinde Eray Şamdan,  çıkmış olduğu karşılaşmaların finalinde, Ankara Ego Spor Kulübü'nden Burak Özdemir ile eşleşti ve Şamdan, rakibini yenerek şampiyon oldu...

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Karate erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak Türkiye’ye karatede ilk madalyayı getiren olimpiyat gururumuz milli sporcu Eray Şamdan, Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda erkekler kumite 60 Kilo kategorisinde çıktığı karşılaşmayı kazanarak, şampiyon oldu ve bu başarı ile 14 kez Türkiye şampiyonu olmuş oldu.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan milli sporcu Eray Şamdan, “Eskiye göre çok daha fazla tesisimiz var. Daha fazla spor salonları var. İnsanların spor yapabilme imkanı daha fazla. Ben küçükken bizim kendi özel spor salonumuzda büyüyüp yetiştim. Oradan fazla da açılmadığım için aslında dış dünyayı pek bilmiyordum. Çok fazla tesisleşme yoktu, son zamanlarda arttı. İnsanlarımızın spor yapma, spora ulaşma imkanı daha da arttı. Küçük yaştaki kardeşlerimiz beni çok mutlu ediyor. Gerçekten beni örnek olarak aldıklarını söylediklerinde ben çok seviniyorum. Birilerine örnek olabildiğimi görmüş oluyorum. Bu durum başardığım işlerin boşa gitmediğini, gençlere örnek olabildiğimi gösteriyor. Onlar, benim yolumdan gelerek daha nice olimpiyat madalyaları kazanabileceklerine inanıyorlar. Bu benim için çok büyük bir kazançtır. O yüzden çok mutlu ve gururluyum”  dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.