ERAY ŞAMDAN SPOR SALONUNUN KAPISINI BU HALDE AÇTILAR!

İlçeler 30.10.2022 - 14:32, Güncelleme: 30.10.2022 - 14:46
 

ERAY ŞAMDAN SPOR SALONUNUN KAPISINI BU HALDE AÇTILAR!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Altay İhtisas Spor Kulübü, 28 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu’nda Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası düzenledi. Sporttv'den de naklen yayınlanan bu şampiyonaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.. Bakım ve işletmesi Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olan Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonuna, 30 Ekim sabahı spor ve antreman amacıyla giden vatandaşlar, slaondan içeri girdiklerinde şok görüntüler ile karşılaştılar.  Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonun tam ortasına, plastik sandalyeler ve masalar rastgele fırlatılmış, salonun her bir köşesinde çöp yığınları oluşmuş, lavabolar aynı şekilde ve fotoğraflarını yayınlamadığımız wc'ler de pislik içinde.. Bu duruma tepki gösteren okurlarımız bize ulaşarak "Salondan içeri girdiğimizde gördüğümüz manzara karşısında tam bir şok yaşadık. Her şey ve her taraf darmadağınık ve pis atıklar her tarafa rastgele savrulmuş. Bu salonun yapımına milyonların harcandığını düşündük ve içimiz acıdı. Hadi anladık Cuma günü şampiyona vardı, Cumartesi temizletin. Olmadı Pazar günü burayı temizlettikten sonra vatandaşa açın. Bu haliyle niye insanları içeri alıyorsunuz" dediler..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Altay İhtisas Spor Kulübü, 28 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu’nda Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası düzenledi. Sporttv'den de naklen yayınlanan bu şampiyonaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi..

Bakım ve işletmesi Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olan Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonuna, 30 Ekim sabahı spor ve antreman amacıyla giden vatandaşlar, slaondan içeri girdiklerinde şok görüntüler ile karşılaştılar. 

Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonun tam ortasına, plastik sandalyeler ve masalar rastgele fırlatılmış, salonun her bir köşesinde çöp yığınları oluşmuş, lavabolar aynı şekilde ve fotoğraflarını yayınlamadığımız wc'ler de pislik içinde..

Bu duruma tepki gösteren okurlarımız bize ulaşarak "Salondan içeri girdiğimizde gördüğümüz manzara karşısında tam bir şok yaşadık. Her şey ve her taraf darmadağınık ve pis atıklar her tarafa rastgele savrulmuş. Bu salonun yapımına milyonların harcandığını düşündük ve içimiz acıdı. Hadi anladık Cuma günü şampiyona vardı, Cumartesi temizletin. Olmadı Pazar günü burayı temizlettikten sonra vatandaşa açın. Bu haliyle niye insanları içeri alıyorsunuz" dediler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hayrettin
(30.10.2022 22:12 - #537)
Vergilerimizin ve harcanan bunca emeğin bu derece hoyratça kullanılması son derece içler acısı. Durumu anlatmaya kelimeler yetmez.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.