DARICA KAYMAKAMI KARA ONU ÖDÜLLENDİRDİ

Spor 01.02.2022 - 20:52, Güncelleme: 01.02.2022 - 20:52
 

DARICA KAYMAKAMI KARA ONU ÖDÜLLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İstanbul'da düzenlenen,Türkiye U14 Salon Şampiyonasında, Kocaeli'yi temsil ederek Türkiye 4.sü olan Darıca Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ceren Alkan'ı ailesi ve hocası ile birlikte makamına davet ederek hem bu başarsından dolayı tebrik edip kutladı hem de tablet hediye ederek ödüllendirdi... Kaymakam Yüksel kara "Sporcumuzu, ailesini ve antrenör Sedat Yılmaz'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İstanbul'da düzenlenen,Türkiye U14 Salon Şampiyonasında, Kocaeli'yi temsil ederek Türkiye 4.sü olan Darıca Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ceren Alkan'ı ailesi ve hocası ile birlikte makamına davet ederek hem bu başarsından dolayı tebrik edip kutladı hem de tablet hediye ederek ödüllendirdi...

Kaymakam Yüksel kara "Sporcumuzu, ailesini ve antrenör Sedat Yılmaz'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.