CEMİL YAMAN DİLOVASI'NA DEMİR ATTI

Siyaset 18.02.2024 - 11:13, Güncelleme: 18.02.2024 - 11:13
 

CEMİL YAMAN DİLOVASI'NA DEMİR ATTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli 26.ve27.Dönem Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Taşkilat Başkan yardımcısı Cemil Yaman, kendsinin de 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığını yaptığı Dilovası Belediye Başkan adaylığına, Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömereoğlu'nun gösterilmesini sağladıktan sonra şimdi de sahaya inerek seçimi en yüksek oyla kaznması için seçim çalışmlarına katkı sunmaya devam ediyor.. Cemil Yaman bugünkü saha çalışmlarını sosyal medyadan "AK Parti Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım, Belediye Başkan Adayımız Ramazan Ömeroğlu, MHP Dilovası İlçe Başkanımız Erdem Sıtar ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; Bağdat ve İstiklâl Caddeleri üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek ve dualarına talip olduk." özleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli 26.ve27.Dönem Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Taşkilat Başkan yardımcısı Cemil Yaman, kendsinin de 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığını yaptığı Dilovası Belediye Başkan adaylığına, Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömereoğlu'nun gösterilmesini sağladıktan sonra şimdi de sahaya inerek seçimi en yüksek oyla kaznması için seçim çalışmlarına katkı sunmaya devam ediyor..

Cemil Yaman bugünkü saha çalışmlarını sosyal medyadan "AK Parti Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım, Belediye Başkan Adayımız Ramazan Ömeroğlu, MHP Dilovası İlçe Başkanımız Erdem Sıtar ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte; Bağdat ve İstiklâl Caddeleri üzerinde faaliyet gösteren esnaflarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek ve dualarına talip olduk." özleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.