ÇAYIROVALI ŞEVKİ DEMİRCİ RÜZGARI YAKALADI

Siyaset 25.02.2024 - 05:47, Güncelleme: 25.02.2024 - 05:47
 

ÇAYIROVALI ŞEVKİ DEMİRCİ RÜZGARI YAKALADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Çayırova Belediye başkan adayı ve Çayırova önceki dönem belediya başkanı Şevki Demirci, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 33 gün kala Çayırova'da seçim rüzgarını yakalamış durumda.. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ve de çocuğuyla yediden yetmiş yediye her kesimin sevgisini kazanan Şevki Demirci dün akşam bir kafede gençlerle bir araya gelerek, onlara Çayırova'ya ve gençliğe yönelik projelerini anlattı.. Şevki Demirci daha sonra bir çay ocağına giderek Çayırovalılar ile çaylar eşliğinde sohbette bulunurken, Çayırovalıların ve gençlerin kendisine olan ilgileri de dikkatlerden kaçmadı.. Şevki Demirci, o keyifli anlarını sosyal medayadan "Bugün yine Çayırova’mızın kıymetli gençleriyle buluştuk. Çoğunluğu, ilk oylarını kullanacak olan gençlerimizle muhabbet ettik. Görüşlerini ve isteklerini dinledik. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, İyi ki varsınız" sözleri ile paylaştı..     
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Çayırova Belediye başkan adayı ve Çayırova önceki dönem belediya başkanı Şevki Demirci, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 33 gün kala Çayırova'da seçim rüzgarını yakalamış durumda..

Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ve de çocuğuyla yediden yetmiş yediye her kesimin sevgisini kazanan Şevki Demirci dün akşam bir kafede gençlerle bir araya gelerek, onlara Çayırova'ya ve gençliğe yönelik projelerini anlattı..

Şevki Demirci daha sonra bir çay ocağına giderek Çayırovalılar ile çaylar eşliğinde sohbette bulunurken, Çayırovalıların ve gençlerin kendisine olan ilgileri de dikkatlerden kaçmadı..

Şevki Demirci, o keyifli anlarını sosyal medayadan "Bugün yine Çayırova’mızın kıymetli gençleriyle buluştuk. Çoğunluğu, ilk oylarını kullanacak olan gençlerimizle muhabbet ettik. Görüşlerini ve isteklerini dinledik. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, İyi ki varsınız" sözleri ile paylaştı..
Bir 11 kişi, içecek, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 12 kişi, içecek, kalabalık ve yazı görseli olabilir

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.