ÇAYIROVA'DA İŞ HANI YANGINI!

İlçeler 24.01.2024 - 04:39, Güncelleme: 24.01.2024 - 04:39
 

ÇAYIROVA'DA İŞ HANI YANGINI!

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin çatısında dün gece yangın çıktı.. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede çatıyı komple sarınca, yangın ihbarı üzerine yangın mahalline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdüler.. Çayırova'da gece saatlerinde başlayan ve binanın üst katların tamamen hasar gördüğü yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak polis soruşturma başlattığı öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin çatısında dün gece yangın çıktı..

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede çatıyı komple sarınca, yangın ihbarı üzerine yangın mahalline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdüler..

Çayırova'da gece saatlerinde başlayan ve binanın üst katların tamamen hasar gördüğü yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak polis soruşturma başlattığı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.