ÇAYIROVA GELECEK PARTİSİ DE ''ŞEVKİ DEMİRCİ'' DEDİ

Siyaset 18.02.2024 - 15:15, Güncelleme: 18.02.2024 - 15:15
 

ÇAYIROVA GELECEK PARTİSİ DE ''ŞEVKİ DEMİRCİ'' DEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti'den Çayırova Belediye Başkan adayı olan Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'ye destek giderek büyüyor. Önceki gün DEVA Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetim kurulu üyelerinin topluca istifa ederek, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci'nin yanında yer almlarından sonra bugün de Gelecek Partisi Çayırova İlçe Teşkilatından destek geldi.. Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şevki Demirci ile görüştükten sonra o anları sosyal medyadan "Vira Bismalillah" ifadesi ile paylaşarak seçim çalışmlarına start verdi..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti'den Çayırova Belediye Başkan adayı olan Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'ye destek giderek büyüyor.

Önceki gün DEVA Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetim kurulu üyelerinin topluca istifa ederek, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci'nin yanında yer almlarından sonra bugün de Gelecek Partisi Çayırova İlçe Teşkilatından destek geldi..

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şevki Demirci ile görüştükten sonra o anları sosyal medyadan "Vira Bismalillah" ifadesi ile paylaşarak seçim çalışmlarına start verdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.