ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ ETKİLEYECEK OLAN MESAJ

Siyaset 10.03.2024 - 15:20, Güncelleme: 10.03.2024 - 15:20
 

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ ETKİLEYECEK OLAN MESAJ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova geçmiş dönem belediye başkanı Şevki Demirci, 2024 yerel seçimleri için İYİ Parti'den belediye başkan adayı ilan edildikten sonra Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İlçe Teşkilatlarındamn kendsine açık destek gelmiş ve DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç'da yönetim kurulu üyleri ile birlikte partilerinden topluca istifa ederek Şevki Demirci'nin yanında saf tutmuşlardı.. Şevki Demirci'ye Çayırova'nın her kesiminden destek giderek artarken, gözler Çayırovalı CHP'lilerin ne yapacağına ve nasıl bir tutum alacaklarına çevrilmişti ki, Çayırovalı sosyal demokratların ne yapacaklarına dair ilk işaret sayılacak fotoğraf kareleri dün akşam gerçekleşen CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi adayı Oruç Gökbulak'ın kızı Burçin Gökbulak'ın nişan töreninden geldi.. İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçe, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek Çayırova Belediye Meclsi üyesi adayı olan Baran Aydın başta olmak üzere Çayırova siyasetinin çok sayıda önemli ismi Oruç Gökbulak'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.. Ve nişan gecesine katılan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci ile CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçe birbirleri ile çok samimi fotoğraf kareleri verirken, çok sayıdaki siyasetçiden gelen talep üzerine birbirleri ile kucaklaşarak adeta seçim günü sandıkta ne yapılmasına yönelik net bir mesaj verdiler..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova geçmiş dönem belediye başkanı Şevki Demirci, 2024 yerel seçimleri için İYİ Parti'den belediye başkan adayı ilan edildikten sonra Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İlçe Teşkilatlarındamn kendsine açık destek gelmiş ve DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç'da yönetim kurulu üyleri ile birlikte partilerinden topluca istifa ederek Şevki Demirci'nin yanında saf tutmuşlardı..

Şevki Demirci'ye Çayırova'nın her kesiminden destek giderek artarken, gözler Çayırovalı CHP'lilerin ne yapacağına ve nasıl bir tutum alacaklarına çevrilmişti ki, Çayırovalı sosyal demokratların ne yapacaklarına dair ilk işaret sayılacak fotoğraf kareleri dün akşam gerçekleşen CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi adayı Oruç Gökbulak'ın kızı Burçin Gökbulak'ın nişan töreninden geldi..

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçe, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli il başkan yardımcılığından istifa ederek Çayırova Belediye Meclsi üyesi adayı olan Baran Aydın başta olmak üzere Çayırova siyasetinin çok sayıda önemli ismi Oruç Gökbulak'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar..

Ve nişan gecesine katılan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci ile CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçe birbirleri ile çok samimi fotoğraf kareleri verirken, çok sayıdaki siyasetçiden gelen talep üzerine birbirleri ile kucaklaşarak adeta seçim günü sandıkta ne yapılmasına yönelik net bir mesaj verdiler..  
Bir 7 kişi, aydınlatma ve yazı görseli olabilir

Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.