ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'DEN BASIN TOPLANTISI VE HİZMET TURU

İlçeler 28.12.2022 - 11:29, Güncelleme: 28.12.2022 - 11:46
 

ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'DEN BASIN TOPLANTISI VE HİZMET TURU

KOCAELİ HABERİ
Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi bu sabah Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında hizmetlerini ve projelerini anlattı.. Dönemlerinde Çayırova'ya hizmete boğduklarının ve bu hizmtelerinin çoğunu kendi öz kaynakları ile yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi "Hem proje ürettik hem de kendi kaynaklarımızla yaptık ve tüm bu hizmetleri yaptığımız gibi Çayırova Belediyesi'nin de borcu yoktur" dedi..   Çayırova'da çok sayıda park yaptıklarını dile getiren Çiftçi "Çayırova'da bulunan Parkların yüzde doksan'ında Kamera sistemi var..." dedi.. Çiftçi ayrıca "Gebze Mezarlığı yanında bulunan Çayırova Halk Eğitim Merkezi önündeki araziye, daha önce Cabacı sosyal tesisin olduğu yerde, Çayırova belediyesi tarafından Sosyal tesis yapılacak.." dedi.. Başkan Çiftçi ayrıca Bakanlık düzeyinde yaptıkları girişimler sonucunda, Gebze'nin Balçık köyü ormanlık alanında, 250 dönümlük yerin, Çayırova İlçe mezarlık alanı olarak, Orman Bakanlığımızdan tahsis ettiklerini açıkladı  Başkan Çiftçi basın toplantısının akabinde gazetecilerle birlikte "Çayırova'da Hizmet Turu" gerçekleştirerek 2019'dan bu yana hayat geçirdikleri Hizmetleri ve başta Çayırova Kente Meydanı olmak üzere inşası devam eden projeleri yerinde gösterdi.. haber: Mustafa Can
KOCAELİ HABERİ

Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi bu sabah Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında hizmetlerini ve projelerini anlattı..

Dönemlerinde Çayırova'ya hizmete boğduklarının ve bu hizmtelerinin çoğunu kendi öz kaynakları ile yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi "Hem proje ürettik hem de kendi kaynaklarımızla yaptık ve tüm bu hizmetleri yaptığımız gibi Çayırova Belediyesi'nin de borcu yoktur" dedi..  

Çayırova'da çok sayıda park yaptıklarını dile getiren Çiftçi "Çayırova'da bulunan Parkların yüzde doksan'ında Kamera sistemi var..." dedi..

Çiftçi ayrıca "Gebze Mezarlığı yanında bulunan Çayırova Halk Eğitim Merkezi önündeki araziye, daha önce Cabacı sosyal tesisin olduğu yerde, Çayırova belediyesi tarafından Sosyal tesis yapılacak.." dedi..

Başkan Çiftçi ayrıca Bakanlık düzeyinde yaptıkları girişimler sonucunda, Gebze'nin Balçık köyü ormanlık alanında, 250 dönümlük yerin, Çayırova İlçe mezarlık alanı olarak, Orman Bakanlığımızdan tahsis ettiklerini açıkladı 

Başkan Çiftçi basın toplantısının akabinde gazetecilerle birlikte "Çayırova'da Hizmet Turu" gerçekleştirerek 2019'dan bu yana hayat geçirdikleri Hizmetleri ve başta Çayırova Kente Meydanı olmak üzere inşası devam eden projeleri yerinde gösterdi..

haber: Mustafa Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.