BÜNYAMİN ÇİFTÇİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

İlçeler 03.12.2022 - 10:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 10:07
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Halis Koç, facebook sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin dün camii çıkışında, 40 yaşında bir gence tokat attığını iddia etti.. Bu iddia kısa sürede Kocaeli basınında geniş yer bulurken, Çayırova'ya yayıldı ve iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken, vatandaşlar arasında çok sayıda tepkilere neden oldu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dünden beri o iddianın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda hiç bir açıklama yapmayarak adeta suskunluğu tercih ederken, bu sabah twitter sayfasından yaaptığı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" mesajı ile sessiziliğini bozmuş oldu.. Bünyamin Çiftçi mesajında "En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi varsa, engel yoktur" ifadelerine yer verdi İŞTE O TOKAT ATMA İDDİASI HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Halis Koç, facebook sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin dün camii çıkışında, 40 yaşında bir gence tokat attığını iddia etti..

Bu iddia kısa sürede Kocaeli basınında geniş yer bulurken, Çayırova'ya yayıldı ve iddianın doğru olup olmadığı merak edilirken, vatandaşlar arasında çok sayıda tepkilere neden oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dünden beri o iddianın doğruluğu veya yanlışlığı konusunda hiç bir açıklama yapmayarak adeta suskunluğu tercih ederken, bu sabah twitter sayfasından yaaptığı "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" mesajı ile sessiziliğini bozmuş oldu..

Bünyamin Çiftçi mesajında "En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi varsa, engel yoktur" ifadelerine yer verdi

İŞTE O TOKAT ATMA İDDİASI HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.