BÜNYAMİN ÇİFTÇİ SALONUN YARISINI BİLE DOLDURAMADI

İlçeler 01.04.2022 - 18:49, Güncelleme: 01.04.2022 - 18:49
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ SALONUN YARISINI BİLE DOLDURAMADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 31 Mart 2019 yılında görev geldiği günden bugüne geçen 3 yıllık sürede yaptığı hizmetleri anlatmak için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlediği "Çayırova Belediyesi 3 Yıllık Değerlendirme Toplantsı"nı, sosyal medyadan "Üç yılda yaptığımız eser ve hizmetlerimizi basın mensuplarımızla paylaştık. Gurur ve onur dolu üç yılı geride bıraktık. Çizgimiz de heyecanımız da aynı. Alnımız ak, başımız dik. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Durmak yok, aşk ile hizmete devam." sözleri ile paylaştı.. Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflarda da görüldüğü üzere,  "Çayırova Belediyesi 3 Yıllık Değerlendirme Toplantısı"na gerek Çayırovalılardan, gerek STK'lardan ve gerekse de basından ilginin ve katılımın az olduğu dikkatlerden kaçmadı.. Oysa ilk yılki toplantısına ilgi yoğundu, ikinci yıl idare biraz edilebilir düzeydedi.. Bu yıl yapılan toplantıya i,lgi ve alaka düşerken, bu düşüşün 4 ve 5 senelere nasıl yansıyacağı ise bugünden merak konusu oldu.. Bir diğer merak konusu ise Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz haftalarda Ankara'ya çağırıp dikkat çektiği Bünyamin Çiftçi'de ki bu düşüşü yakından izleyip izlemediği oldu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 31 Mart 2019 yılında görev geldiği günden bugüne geçen 3 yıllık sürede yaptığı hizmetleri anlatmak için Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlediği "Çayırova Belediyesi 3 Yıllık Değerlendirme Toplantsı"nı, sosyal medyadan "Üç yılda yaptığımız eser ve hizmetlerimizi basın mensuplarımızla paylaştık. Gurur ve onur dolu üç yılı geride bıraktık. Çizgimiz de heyecanımız da aynı. Alnımız ak, başımız dik. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Durmak yok, aşk ile hizmete devam." sözleri ile paylaştı..

Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflarda da görüldüğü üzere,  "Çayırova Belediyesi 3 Yıllık Değerlendirme Toplantısı"na gerek Çayırovalılardan, gerek STK'lardan ve gerekse de basından ilginin ve katılımın az olduğu dikkatlerden kaçmadı..

Oysa ilk yılki toplantısına ilgi yoğundu, ikinci yıl idare biraz edilebilir düzeydedi..
Bu yıl yapılan toplantıya i,lgi ve alaka düşerken, bu düşüşün 4 ve 5 senelere nasıl yansıyacağı ise bugünden merak konusu oldu..

Bir diğer merak konusu ise Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz haftalarda Ankara'ya çağırıp dikkat çektiği Bünyamin Çiftçi'de ki bu düşüşü yakından izleyip izlemediği oldu..
Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.