BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İLETİŞİM İÇİN İLETİŞİM UZMANI ÇAĞIRDI

İlçeler 18.02.2022 - 12:31, Güncelleme: 18.02.2022 - 12:43
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İLETİŞİM İÇİN İLETİŞİM UZMANI ÇAĞIRDI

KOCAELİ HABERİ
Çayırovalılara hizmetlerini iletebilmek için düzenlediği “Kadın Buluşmaları’’ programına İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ'ı çağıran Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’lı kadınlara hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadın buluşmaları programına devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezinde ikincisi gerçekleşen programa kadınlar katılım sağladı. İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın sunumundan sonra sahneye çıkan ve slayt eşliğinde sunum yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 3 sene önce sizlerin destekleriyle bu göreve geldik. 3 senede neler yaptık ve neler yapıyoruz sizlerle paylaşacağım. Sloganımız Sevince’ de olduğu gibi işin özü sevmektir. Çayırova’mızı seviyoruz hayaller kurarak çalışıyoruz.’’ dedi.
KOCAELİ HABERİ

Çayırovalılara hizmetlerini iletebilmek için düzenlediği “Kadın Buluşmaları’’ programına İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ'ı çağıran Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’lı kadınlara hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadın buluşmaları programına devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezinde ikincisi gerçekleşen programa kadınlar katılım sağladı.

İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın sunumundan sonra sahneye çıkan ve slayt eşliğinde sunum yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 3 sene önce sizlerin destekleriyle bu göreve geldik. 3 senede neler yaptık ve neler yapıyoruz sizlerle paylaşacağım. Sloganımız Sevince’ de olduğu gibi işin özü sevmektir. Çayırova’mızı seviyoruz hayaller kurarak çalışıyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.