BÜNYAMİN ÇİFTÇİ DAĞITTIRIYOR

Siyaset 20.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 20.02.2024 - 10:47
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ DAĞITTIRIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi seçim kampanyasını sürdürmeye devam ediyor.. Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatı dün Yeni Mahalle'de sahaya yayılarak evleri tek tek dolaşıp ellerindeki karton poşeti teslim ettikten sonra o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Bugün de Sahadayız…" notu ile paylaştılar.. Sosyal medya takipçileri ise Çayırova Belediye Başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi'nin seçim kampanyası kapsamında dağıttırdığı karton poşet içinde nelerein olduğunu merak ettiler..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi seçim kampanyasını sürdürmeye devam ediyor..

Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Teşkilatı dün Yeni Mahalle'de sahaya yayılarak evleri tek tek dolaşıp ellerindeki karton poşeti teslim ettikten sonra o anların fotoğraflarını sosyal medyadan "Bugün de Sahadayız…" notu ile paylaştılar..

Sosyal medya takipçileri ise Çayırova Belediye Başkanı ve Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi'nin seçim kampanyası kapsamında dağıttırdığı karton poşet içinde nelerein olduğunu merak ettiler.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.