BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ÇAYIROVALILARI MERAK ETTİRDİ AMA!

Siyaset 14.11.2022 - 21:08, Güncelleme: 14.11.2022 - 21:22
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ÇAYIROVALILARI MERAK ETTİRDİ AMA!

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi  bugün özel kalem müdürü Aydın Turan ile birlikte gittiği Ankara'dan dönüş yolculuğunda arabayı kendisi kullanırken çektirdiği fotopraf karesini sosyal medyadan "Ankara'dan müjdeli haberlerle Çayırova'mıza dönüyoruz. Bizi izlemeye devam edin  Yolumuz uzun, yapacak daha çok işimiz var." mesajı ile paylaştı.. Tabi ki Çayırovalı takipçileri, Başkan Çiftçi'nin müjdesini merak etti. Lakin o meraklarına karşın "Yolunuz uzun, yapacak daha çok işiniz var ama çok işi yapacak zamanınız kalmadı, 2024 yerel seçimlerinin ucu göründü" demeden de duramadılar..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi  bugün özel kalem müdürü Aydın Turan ile birlikte gittiği Ankara'dan dönüş yolculuğunda arabayı kendisi kullanırken çektirdiği fotopraf karesini sosyal medyadan "Ankara'dan müjdeli haberlerle Çayırova'mıza dönüyoruz. Bizi izlemeye devam edin  Yolumuz uzun, yapacak daha çok işimiz var." mesajı ile paylaştı..

Tabi ki Çayırovalı takipçileri, Başkan Çiftçi'nin müjdesini merak etti. Lakin o meraklarına karşın "Yolunuz uzun, yapacak daha çok işiniz var ama çok işi yapacak zamanınız kalmadı, 2024 yerel seçimlerinin ucu göründü" demeden de duramadılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.