BU HİÇ OLMAMIŞ SAYIN BAŞKAN ÇİFTÇİ HİÇ OLMAMIŞ!

İlçeler 11.08.2023 - 12:12, Güncelleme: 11.08.2023 - 12:36
 

BU HİÇ OLMAMIŞ SAYIN BAŞKAN ÇİFTÇİ HİÇ OLMAMIŞ!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırovalı hayırsever iş insanı Nevzat İnan, ilçeye Doğa Madencilik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi yaptırıyor.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde mutabakata varılan bu konuyu sosyal medyadan "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Azmi Tunç ve Doğa Madenciliğin sahibi Nevzat İnan ile birlikte Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Akmanşen'i ziyaret ederek ilçemize yapılacak Doğa Madencilik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk." sözleri ile paylaştı.. Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğrafta, konunun önemine göre şahısların dizilişinde devlet ve millet teammülümüze uygun olmayan bir durum göze çarpıyordu. Şöyle ki; İlçeye maaliyet yüksek bir okul yaptırarak hayır yapmak isteyen hayırsever iş insanı Nevzat İnan beyin hemen İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ortasına alınarak onere edilmesi gerekirken, ortaya giren isim Bünyamin Çiftçi olmuş.. Fotoğrafın genelinden okunan ise şu;  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'i ortalarına almış, ilçeye maaliyeti yüksek bir okul yaptırarak hayır yapmak isteyen hayırsever iş insanı Nevzat İnan bey ise makam odasının kapı yönünde kenara ilişik kalmış.. Belki size göre bu ayrıntı önemli olmayabilir ama benim gibi "Eski Türkiye kafalı" şeklinde tabire de maruz kalan milyonlarca insana göre ise bu durum çok ama çok önemli bir ayrıntı.. Unutmayalım bizi biz yapan ve beş bin yıldan beri ayakta tutan bir önemli özelliğimizde, örf, gelenek, anane ve adetlerimize bağlı maneviyatımızdır ve de hayırsever her insan baştacımızıdır.. Zaten bir belediye başkanı olarak ilçenin her duvarında, köprülerinde ve bilboardlarında boy boy fotoğraflarınız asılı, bari bu tür karelerde azıcık kenara çekilip hayırsever insanları ön planda gösterseniz ne olur sanki? Keşke Devletin Kocaeli'de Milli Eğitim'i emanet ettiği İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen bu ayrıntıya dikkate etmiş olsaydı bari..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırovalı hayırsever iş insanı Nevzat İnan, ilçeye Doğa Madencilik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi yaptırıyor..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde mutabakata varılan bu konuyu sosyal medyadan "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Azmi Tunç ve Doğa Madenciliğin sahibi Nevzat İnan ile birlikte Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Akmanşen'i ziyaret ederek ilçemize yapılacak Doğa Madencilik Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Bünyamin Çiftçi'nin paylaştığı fotoğrafta, konunun önemine göre şahısların dizilişinde devlet ve millet teammülümüze uygun olmayan bir durum göze çarpıyordu.

Şöyle ki;
İlçeye maaliyet yüksek bir okul yaptırarak hayır yapmak isteyen hayırsever iş insanı Nevzat İnan beyin hemen İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ile Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ortasına alınarak onere edilmesi gerekirken, ortaya giren isim Bünyamin Çiftçi olmuş..

Fotoğrafın genelinden okunan ise şu; 
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'i ortalarına almış, ilçeye maaliyeti yüksek bir okul yaptırarak hayır yapmak isteyen hayırsever iş insanı Nevzat İnan bey ise makam odasının kapı yönünde kenara ilişik kalmış..

Belki size göre bu ayrıntı önemli olmayabilir ama benim gibi "Eski Türkiye kafalı" şeklinde tabire de maruz kalan milyonlarca insana göre ise bu durum çok ama çok önemli bir ayrıntı..

Unutmayalım bizi biz yapan ve beş bin yıldan beri ayakta tutan bir önemli özelliğimizde, örf, gelenek, anane ve adetlerimize bağlı maneviyatımızdır ve de hayırsever her insan baştacımızıdır..

Zaten bir belediye başkanı olarak ilçenin her duvarında, köprülerinde ve bilboardlarında boy boy fotoğraflarınız asılı, bari bu tür karelerde azıcık kenara çekilip hayırsever insanları ön planda gösterseniz ne olur sanki?

Keşke Devletin Kocaeli'de Milli Eğitim'i emanet ettiği İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen bu ayrıntıya dikkate etmiş olsaydı bari..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.