BAŞKAN ŞAYİR DİLOVASI'NIN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞUNU AĞIRLADI

Dünya 11.08.2020 - 15:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN ŞAYİR DİLOVASI'NIN BÜYÜK SANAYİ KURULUŞUNU AĞIRLADI

KH/CENGİZYUCAK Kendisi de aynı zaman bir sanayici kökenli bir iş adamı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün makamında kendisini ziyarete gelen Diler Demir Çelik Liman ve Lojistik Müdürü Seçkin Çiçek'i ağırladı.. Sanayi ve Dilovası'na etkileri üzerine gerçekleştirilen bir değerlendirme sohbetinden ardından Başkan Şayir, Şeçkin Çiçek'e günün anısına hediye takdiminde bulundu.. 

KH/CENGİZYUCAK Kendisi de aynı zaman bir sanayici kökenli bir iş adamı olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bugün makamında kendisini ziyarete gelen Diler Demir Çelik Liman ve Lojistik Müdürü Seçkin Çiçek'i ağırladı..

Sanayi ve Dilovası'na etkileri üzerine gerçekleştirilen bir değerlendirme sohbetinden ardından Başkan Şayir, Şeçkin Çiçek'e günün anısına hediye takdiminde bulundu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.