BAŞKAN GÖKÇE'YE ZİYARETÇİ AKINI

Siyaset 16.04.2024 - 15:03, Güncelleme: 16.04.2024 - 15:03
 

BAŞKAN GÖKÇE'YE ZİYARETÇİ AKINI

KOCAELİ HABERİ
2019 Yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanlığını kılpayı bir oranla rakibi Ak Parti adayı Zeki Aygün'e kaptıran CHP adayı Av. Sertif Gökçe, ikinci kez aday olduğu 2024 yerel seçimlerinde seçimi kazandı..    Av. Sertif Gökçe'ye Derincelilerin yoğun tebrik ve başarı dilekleri ziyaret devam ediyor. Derince Belediyesi bugün o ziyaretlerden bir bölümünü sosyal medyadan "Bugün Belediye Başkanımız Av. Sertif Gökçe tebrik ziyareti için gelen değerli vatandaşlarımızı belediyemizde ağırladı. Desteklerini eksik etmeyen çok kıymetli halkımıza teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

2019 Yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanlığını kılpayı bir oranla rakibi Ak Parti adayı Zeki Aygün'e kaptıran CHP adayı Av. Sertif Gökçe, ikinci kez aday olduğu 2024 yerel seçimlerinde seçimi kazandı..   

Av. Sertif Gökçe'ye Derincelilerin yoğun tebrik ve başarı dilekleri ziyaret devam ediyor. Derince Belediyesi bugün o ziyaretlerden bir bölümünü sosyal medyadan "Bugün Belediye Başkanımız Av. Sertif Gökçe tebrik ziyareti için gelen değerli vatandaşlarımızı belediyemizde ağırladı. Desteklerini eksik etmeyen çok kıymetli halkımıza teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..
Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'IYES K' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.