Başhekim Dr. Katıöz koronavirüsten yaşamını yitirdi!

Sağlık 15.09.2021 - 04:46, Güncelleme: 15.09.2021 - 04:46
 

Başhekim Dr. Katıöz koronavirüsten yaşamını yitirdi!

KOCAELİ HABERİ
Sakarya Özel Beyhekim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz yaklaşık 15 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Uzun süredir yoğun bakımda COVİD-19 tedavisi gören 50 yaşındaki Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Katıöz'ün ölümü başta Özel Beyhekim Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık camiasını yasa boğdu. Öte yandan Katıöz için bugün sabah saat 09.00'da Özel Beyhekim Hastanesi önünde cenaze namazı kılınacağı ve ardından cenazesinin memleketi Manisa'ya gönderileceği öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

Sakarya Özel Beyhekim Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Feyzi Katıöz yaklaşık 15 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Uzun süredir yoğun bakımda COVİD-19 tedavisi gören 50 yaşındaki Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Katıöz'ün ölümü başta Özel Beyhekim Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık camiasını yasa boğdu. Öte yandan Katıöz için bugün sabah saat 09.00'da Özel Beyhekim Hastanesi önünde cenaze namazı kılınacağı ve ardından cenazesinin memleketi Manisa'ya gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.