Bahçeli: ''MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. Türk milleti geleceğini Cumhur İttifakı'nda görmüştür.''

Siyaset 16.04.2024 - 13:58, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:58
 

Bahçeli: ''MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. Türk milleti geleceğini Cumhur İttifakı'nda görmüştür.''

KOCAELİ HABERİ
Yerel seçimler sonrası partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin 31 Mart başarısını hedef aldı. Bahçeli, "Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur" dedi. Partisinin oy kaybettiğini reddeden MHP lideri, "MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. İl genel meclis seçimlerinde MHP oy oranı yüzde 16.62'dir. Hani nerede azalan seçmen desteğimiz?" iddiasında bulundu. PARTİSİNİ 'BAŞARILI' BULDU Partisinin oy oranının yüksek olduğunu savunan Bahçeli, "31 Mart'ı işlerine geldiği gibi okuyanlar zillettedir, kalpleri de kaskatı kesilmiştir. MHP seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Kimse bu başarıyı karalamaya teşebbüs etmemelidir" dedi. MHP lideri, "Yerel seçimlerin doğasıyla genel seçimlerin doğası farklıdır. İkisini birbirine karştırmak yanlıştır. 31 Mart yerel seçimlerinden el değiştiren bir iktidar yoktur. Yerinde sayan hedeflerinden sapan bir Türkiye yoktur. Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'dir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur. Bugün şımaranlar yarın milletten şamar yiyebilir" dedi. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: * Türk milleti hükmünü vermiş önümüzdeki 5 yılın yerel yöneticileri seçilmiştir. Seçimsiz geçecek 4 yılın önü açılmıştır. Yerel seçimlerin doğpasıyla genel seçimlerin doğası farklıdır. İkisini birbirine karştırmak yanlıştır. 31 Mart yerel seçimlerinden el değiştiren bir iktidar yoktur. Yerinde sayan hedeflerinden sapan bir Türkiye yoktur. Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur. Bugün şımaranlar yarın milletten şamar yiyebilir. * 31 Mart seçimlerine katılım oranı çarpıtıcı şekilde düşüktür. 13 milyon 300 bin vatandaşımızın sandığa gitmediği anlaşılmıştır. Tavanı çatlamış bir partinin ayağı yere basmayacaktır.  * Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık. 31 Mart'tan sonra müfteriler boş durmadı. Partimizin oy kaybettiğini söyleyenleri ulu orta atıp tutanlar oldu. Bunların MHP'yi tanımadıklarını gayet iyi biliyoruz. Yıkılmaz yolda kalmaz bu dava. Hiçbir iç ve dış düşman baş edemez Türklüğün ruhuyla.  "MHP SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKMIŞTIR" * 31 Mart'a tesir eden olgulardan biri ekonomik sıkıntılardır. Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve çalışmaları başlattık. Milletimize hizmet yolculuğunu sürdüreceğiz. Müfteriler partimizin oy oranını düştüğünü, eridiğimizi utanmadan yazanlar, atıp tutanlar oldu. Hepsini not ettik. Bu bay ve bayanların MHP'yi tanımadıklarını gayet iyi biliyoruz. * 31 Mart seçimlerini işlerine geldiği gibi okuyanlar zillettedir, kalpleri kas katı kesilmiştir. MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. İl genel meclis seçimlerinde MHP oy oranı yüzde 16.62'dir. Hani nerede azalan seçmen desteğimiz? Türk milleti geleceğini Cumhur İttifakı'nda görmüştür.
KOCAELİ HABERİ

Yerel seçimler sonrası partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin 31 Mart başarısını hedef aldı. Bahçeli, "Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur" dedi. Partisinin oy kaybettiğini reddeden MHP lideri, "MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. İl genel meclis seçimlerinde MHP oy oranı yüzde 16.62'dir. Hani nerede azalan seçmen desteğimiz?" iddiasında bulundu.

PARTİSİNİ 'BAŞARILI' BULDU
Partisinin oy oranının yüksek olduğunu savunan Bahçeli, "31 Mart'ı işlerine geldiği gibi okuyanlar zillettedir, kalpleri de kaskatı kesilmiştir. MHP seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Kimse bu başarıyı karalamaya teşebbüs etmemelidir" dedi.

MHP lideri, "Yerel seçimlerin doğasıyla genel seçimlerin doğası farklıdır. İkisini birbirine karştırmak yanlıştır. 31 Mart yerel seçimlerinden el değiştiren bir iktidar yoktur. Yerinde sayan hedeflerinden sapan bir Türkiye yoktur. Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'dir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur. Bugün şımaranlar yarın milletten şamar yiyebilir" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Türk milleti hükmünü vermiş önümüzdeki 5 yılın yerel yöneticileri seçilmiştir. Seçimsiz geçecek 4 yılın önü açılmıştır. Yerel seçimlerin doğpasıyla genel seçimlerin doğası farklıdır. İkisini birbirine karştırmak yanlıştır. 31 Mart yerel seçimlerinden el değiştiren bir iktidar yoktur. Yerinde sayan hedeflerinden sapan bir Türkiye yoktur. Türkiye'de iktidar tektir, o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir. Şımarıklığın alemi hiç yoktur. Bugün şımaranlar yarın milletten şamar yiyebilir.

* 31 Mart seçimlerine katılım oranı çarpıtıcı şekilde düşüktür. 13 milyon 300 bin vatandaşımızın sandığa gitmediği anlaşılmıştır. Tavanı çatlamış bir partinin ayağı yere basmayacaktır. 

* Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık. 31 Mart'tan sonra müfteriler boş durmadı. Partimizin oy kaybettiğini söyleyenleri ulu orta atıp tutanlar oldu. Bunların MHP'yi tanımadıklarını gayet iyi biliyoruz. Yıkılmaz yolda kalmaz bu dava. Hiçbir iç ve dış düşman baş edemez Türklüğün ruhuyla. 

"MHP SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKMIŞTIR"
* 31 Mart'a tesir eden olgulardan biri ekonomik sıkıntılardır. Parti olarak milletimizin mesajını aldık ve çalışmaları başlattık. Milletimize hizmet yolculuğunu sürdüreceğiz. Müfteriler partimizin oy oranını düştüğünü, eridiğimizi utanmadan yazanlar, atıp tutanlar oldu. Hepsini not ettik. Bu bay ve bayanların MHP'yi tanımadıklarını gayet iyi biliyoruz.

* 31 Mart seçimlerini işlerine geldiği gibi okuyanlar zillettedir, kalpleri kas katı kesilmiştir. MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. İl genel meclis seçimlerinde MHP oy oranı yüzde 16.62'dir. Hani nerede azalan seçmen desteğimiz? Türk milleti geleceğini Cumhur İttifakı'nda görmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.