BABACAN'A SORULAN SORU GÜNDEM OLDU

Siyaset 27.04.2023 - 11:16, Güncelleme: 27.04.2023 - 11:16
 

BABACAN'A SORULAN SORU GÜNDEM OLDU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Oğuzhan Uğur’un YouTube Kanalı Babala TV’de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Oğuzhan Uğur'un tanıtım videosunu paylaştığı programın kesitinde bir katılımcının sorusu gündem oldu. Bir genç, Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesini istediğini söyleyen Babacan'a "Ali Bey geçmiş davaları yenden açacağınızı söylüyorsunuz. Sanıkları yeniden yargılayacağınızı söylüyorsunuz. Benim babam da o sanıklardan biri. Benim babam öldü. Babamı nasıl yeniden yargılayacaksınız. 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız" sorusunu yöneltti.
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Oğuzhan Uğur’un YouTube Kanalı Babala TV’de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.

Oğuzhan Uğur'un tanıtım videosunu paylaştığı programın kesitinde bir katılımcının sorusu gündem oldu.

Bir genç, Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesini istediğini söyleyen Babacan'a "Ali Bey geçmiş davaları yenden açacağınızı söylüyorsunuz. Sanıkları yeniden yargılayacağınızı söylüyorsunuz. Benim babam da o sanıklardan biri. Benim babam öldü. Babamı nasıl yeniden yargılayacaksınız. 'Fetullah Gülen Hoca Efendi' diyen siz ne zaman yargılanacaksınız" sorusunu yöneltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.